Lasni podaljški za vsak žep

Si že dlje časa želite imeti goste in dolge lase, pa vas vaši lasje nikakor ne ubogajo, zdaj je tu rešitev za vas – lasni podaljški, ki so dostopni po zelo ugodni ceni, tako, da si jih zagotovo lahko privoščite. Obiščite spletno stran Vipbejba, saj tam zatrjujejo, da iz punce postanete vipbejba. Se sprašujete: ˝Kako to mislijo?˝. Tako, da z njihovimi podaljški za lase zablestite kar doma, brez da obiščete frizerja. Lasni podaljški se namestijo enostavno, zato ne potrebujete frizerja, ampak si jih enostavno namestite doma v nekaj minutah. Imate kratke lase, z lasnimi podaljški v nekaj minutah postanete dolgolaska, kot ste si vedno želeli.

lasni podaljški

Lasni podaljški – ponudba
V spletni trgovini Vipbejba ponujajo različne artikle: lasne podaljške clip on (naravni remy lasje ali sintetični lasje), čope na trak (naravni remy lasje ali sintetični lasje), čope na špango (sintetični lasje), čope vipbejba (sintetični lasje), lasne podaljške clip on fru-fruji (naravni remy lasje ali sintetični lasje) in lase za spletanje kit. Poleg lasnih podaljškov ponujajo tudi različen nakit za kite, clip on naravni remy volumizer in lasulje iz sintetičnih las.

Zakaj izbrati Vipbejba lasne podaljške?
Njihova glavna prednost je to, da vam bodo pri izbiri pravih lasnih podaljškov oz. pri izbiri pravega odtenka z veseljem priskočili na pomoč. Pohvalijo se lahko s kar 99 % uspešnostjo pri izbiri pravega odtenka podaljškov. Če niste prepričani, ali ste izbrali, ali pa šele izbirate, se odločate o pravem barvnem odtenku lasnih podaljškov jih povprašajte za nasvet ali pomoč. Na sporočilo bodo odgovorili v najkrajšem možnem času. Posredujte jim le dve fotografiji vaših las na naravni svetlobi, ne se fotografirati v senci ali pod lučjo. Tako bodo dobili vpogled v vaš naravni odtenek las in vam bodo lažje svetovali, kater odtenek lasnih podaljškov v spletni trgovini izbrati.

Naravni lasni podaljški
V ponudbi imajo tako naravne kot sintetične lasne podaljške. A, če si želite lepih in dolgih las in bogatega volumna, vaši lasje pa kar nočejo in nočejo rasti, potem so naravni lasni podaljški odlična izbira za vas. Za vse naravne podaljške v spletni trgovini Vipbejba velja, da so zelo enostavni za uporabo, z njihovo pomočjo se lahko kratkolaske v nekaj sekundah spremenijo v dolgolaske z bujnim volumnom. Ne glede na to kakšne podaljške boste izbrali, se boste z njihovo pomočjo počutili kot prava kraljica. Ker so Remy naravni lasni podaljški narejeni iz 100 % naravnih las, je njihova življenjska doba precej daljša kot pri sintetičnih podaljških, poleg tega se ne vozlajo. Ob primerni negi jih boste lahko uporabljali tudi več kot eno leto.

lasni podaljški

Lasni podaljški – kako jih pravilno vzdrževati?
Ko enkrat izberete in naročite lasne podaljške se morate zavedati, da je treba zanje tudi lepo in redno skrbeti, da vam bodo čim dlje služili. Lasni podaljški so kot vsaka druga stvar, potrebujejo redno nego in vzdrževanje. Vzdrževanje lasnih podaljškov je bistvenega pomena, sploh, če želite, da izgledajo kot novi, tudi več kot eno leto. Z rednim vzdrževanjem jim boste podaljšali tudi življenjsko dobo, ne glede na to ali gre za sintetične ali naravne lasne podaljške. Zanje je treba skrbeti kot za svoje lastne lase. S podaljški vedno rokujte nežno, da jih ne bi poškodovali. Strokovnjaki priporočajo uporabo šamponov in negovalnih izdelkov, ki so nežni do las. V nasprotnem primeru lahko naredite več škode kot koristi, saj bi lahko prišlo do poškodbe lasnih podaljškov. Lasni podaljški se morajo redno tudi krtačiti, kot vaše lastne lase, da ne pride do zapletanja posameznih las. Pri tem uporabljajte glavnike z redkimi zobmi, še posebej če ste izbrali goste in valovite podaljške. Če je le mogoče, se pri lasnih podaljških izogibajte toplotnemu oblikovanju las s kodralnikom ali likalnikom, saj jih lahko resno poškodujete in potem ne bodo več uporabni.

Lasni podaljški – ne umivajte jih prepogosto
Naravni lasni podaljški zagotovo potrebujejo redno pranje, a ne pogosteje kot enkrat tedensko. Takrat pa uporabljajte zelo blag šampon, ki lasu ne bo odstranil naravnih olj in jim bo pomagal ohranjati zdrav videz. Pri sintetičnih lasnih podaljških pa je uporaba posebnih šamponov za sintetične lase najbolj priporočljiva, tako ste lahko prepričani, da se podaljški ne bodo poškodovali zaradi močnih kemikalij v šamponih. V vsakem primeru naj bo po umivanju uporaba izdelkov za toplotno obdelovanje (sušilnik, likalnik in kodralnik) res na minimumu. Prav tako vedno počakajte, da bodo lasje suhi, preden jih začnete česati, da se izognete nepotrebnim poškodbam las.

Torej, če ste se odločili, da boste naročili lasne podaljške ste do zdaj že prejeli vse najpomembnejše informacije, ki jih potrebujete. V kolikor je še kakšna nejasnost, kontaktirajte spletno trgovino Vipbejba in z veseljem vam bodo priskočili na pomoč, da si naročite lasne podaljške, ki vam bodo spremenili življenje. Verjemite, ko si jih boste enkrat nadeli, se boste počutili kot prava Vipbejba, samozavestno, urejeno in sexy. Zato ne odlašajte in kar takoj naročite svoje podaljške, saj ravno na vas čakajo najboljši lasni podaljški v Sloveniji.