Eco by Naty – znamka ekoloških izdelkov, ki navdušijo

Skrb za osebno higieno je izrednega pomena, ljudje pa se jo učimo že od zgodnjega otroštva. Današnja sredstva, ki nam pri tem pomagajo v večini temeljijo na naravnih sestavinah. Ena takih znamk pa je tudi Eco by Naty, eden izmed njenih najbolj priljubljenih izdelkov pa so plenice eco by naty. Svojo priljubljenost med starši po vsem svetu upravičujejo predvsem na račun vrhunskih materialov in neverjetnega udobja in nežnosti, ki ga nudijo našim malčkom. Pa ste vedeli, da znamka Eco by Naty skrbi za zdravje in osebno higieno celotne družine?

Čeprav je ta priljubljena švedska znaka higienskih pripomočkov v prvi vrsti namenjena našim najmlajšim, pa po njihovih izdelkih radi posegajo tudi odrasli. Poleg plenic različnih velikosti, hlačnih plenic in ekoloških vreč za plenic, v njihovi tovarni proizvajajo tudi najrazličnejše pripomočke za doječe matere, nepogrešljive važilne robčke ter mila, šampone in negovalne losjone za telo.

eco by naty

Če kdo, potem Švedi zagotovo vedo – v nadaljevanju vam zato predstavljamo Eco by Naty, znamko, ki je ekološkim izdelkom dala popolnoma nov pomen.

Spoznajte znamko Eco by Naty

Mati znamke eco by Naty je Švedinja Marlene Sandberg, mamica dveh otrok. Ker je za svoje malčke želela le najboljše, je začela razmišljati, kakšni izdelki bi bili najbolj primerni za občutljivo otroško kožo. Tako se je bred štiriindvajsetimi leti rodila vrhunska linija ekoloških izdelkov za otroke in mlade mamice, njihove izdelke pa danes najdemo že v skoraj vsakem domu, kjer stavijo na vrhunske izdelke.

Moto, ki se jo podjetje dsrži že od samega začetka, je izključno ekološko naravnana proizvodnja in uporaba najbolj kakovostnih materialov in sestavin. Njihovo vodilo je tudi uporaba bio-obnovljivih materialov, ki niso le bolj prijazni do nas, ampak tudi do narave. Marlene Sandberg je svojim zvestim uporabnikom že pred leti zagotovila, da nameravajo ostati na točno taki poti tudi v prihodnosti in svoje poslanstvo izpopolnjevati še naprej.

Danes sta oznaki ‘ekološko’ in ‘bio’ v želji po čim večjem zaslužku pogosto izrabljeni v marketinške in prodajne namene, zato včasih niti ne vemo, da kupujemo mačka v žaklju. Eco by Naty pa svojim kupcem po vsem svetu transparentno predoča vse uradne izkaze in certifikate, ki nesporno dokazujejo resničnost njihovih navedb. Dokazi o primernosti njihovih produktov pa so zbrani v okviru različnih neodvisnih testov in zakonsko določenih raziskav.

Zakaj izbrati ekološke plenice?

Vsak novopečen starš se je zagotovo že soočil s dokaj pogostimi, pa vendar izrdno neprijetnimi težavami, ki jih prinaša nošenje plenic. Še posebej občutljivi so novorojenčki, ki se na snovi iz okolja šele prilagajajo. Tako so različna kožna vnetja in vsem dobro poznan plenični izpuščaj nadloga, s katero so s zagotovo soočili že prav vsi starši. Obstaja veliko raziskav, ki pojasnjujejo nastanek in vzroke pleničnega izpuščaja, prav vsi znanstveniki pa so si enotni – draženje in izpuščaji najpogosteje nastanejo prav zaradi dražečih snovi, ki so prisotni v običajnih otroških plenicah.

V plenicah iz ekoloških materialov pa ni prisotnih najrazličnejših agresivnih snovi, kot so:

  • dioksini,
  • klor,
  • različne dišave,
  • ftalati,
  • hlapne organske spojine (HOS) in
  • barvila.

Plenice Naty so izdelane iz posebne 100% certificirane FSC puhaste vpojne plasti iz celuloznih sekancev skandinavskih gozdov. Tudi ti so vzgojeni po načelih trajnosti, saj je v njihovih izdelkih prostora le za najboljše sestavine. Ker ne vsebujejo klora, lateksa, GSO in žal zelo pogostega fungicida tributilina, jih lahko nosijo tudi otroci z najbolj občutljivo kožo ter celo alergiki.

Čeprav so Eco by Naty v več kot 60% izdelane iz naravnih materialov, pa so tudi neprepustne in malčku zagotavljajo udobje in potrebno suhost. Njihova zunanja neprepustna plast je narejena iz popolnoma biorazgradljivega filma, katerega glavna sestavina je koruzni škrob brez GSO, kar dokatuje certifikat OK Biobased in biorazgradljivega poliestra. Njihova vpojna notranjost, ki uspešno zadržuje vodo je izdelana iz popolnoma biorazgradljivih materalov, kar prav tako potrjuje certifikat OK Biobased. Ta hkrati tudi zagotavlja, da so njihove plenice brez znanih alergenov ali snovi, ki jih prepoznavamo kot lokalno dražilne, rakotvorne ali mutagene.

Na njihove plenice prisegajoštevilni starši po svetu. Prav tako pa je podjetje s svojim vrhunskim izdelkom pomagalo do boljše kakovosti življenja marsikateri družini. Številni starši otrok s kožnimi težavami in alergijami si je končno oddahnilo, saj so vendarle našli izdelek, ki jih njihov najmlajši član zelo dobro prenaša. Odsotnost ftalatov, organokositrnih spojin, težkih kovin, belil na osnovi klorom, formaldehida, PVC-ja in drugih snovi, pa je tisto ključno, zaradi česar plenice in njihovi ostali izdelki najdejo pot v dom marsikatere družine, ki ji je zdravje in skrb za okolje visoko na lestvici prioritet.

Plenice nove generacije

Ste vedeli, da je Eco by Naty najbolj uspešna zelena plenica na planetu glede na ocene uporabnikov! K temu je pripomoglo več kot 20 let predanega dela in inovacij na področju plenic za naše malčke. Njihova ekipa pri kakovosti nikoli ni sklepala kompromisov in je vedno stavila le na najboljše. To pa je tudi privedlo do nastanka vrhunskih plenic Eco by Naty, ki združujejo številne odlične funkcionalne lastnosti. Če želite tudi vi svojemu malčku privoščiti le najboljše, potem se odločite za Naty!