Zobni implantati nadomestijo vaš izgubljen zob

Se je vaš nasmeh skril, ne kažete več svojih zob, ko se kje slikate. To pomeni, da se je nekaj zgodilo z vašimi zobmi, ste mogoče izgubili kakšen zob. Nič se ne sekirajte, vse se da danes nadomestiti, samo malo poguma morate zbrati in se spraviti do zobozdravnika. Ja, zobozdravnik je velik problem, saj nas več kot pol Slovencev ne rado obiskuje, zato pa imamo nekateri ne zdrave zobe. Izguba zoba ali več se da danes nadomestiti. Implantati so nadomestek naši izgubljenih zob. Zobni implantati lahko spet povrnejo vaš lep nasmeh na vaša usta.

implantati

Včasih predolgo čakamo doma, ko nas boli kakšen zob. Takrat bi morali takoj stopit do zobozdravnika, da začne z zdravljenjem. Ampak mi ne gremo, vzamemo tablete proti bolečinam, nam pa se zob kvari oziroma gnije. Čez čas pa se zgodi, da tale zob izpade, nam pa se podre svet. Takrat je že prepozno razmišljati, kaj nismo šli do zobozdravnika. Sedaj pa nam drugega ne preostane, da dobimo nadomestni zob ali implantat. Implantati so lep nadomestek zoba, izdelani so it titana, ki se lepo obnese v naših ustih.

Kaj sploh so točno zobni implantati, ker vsi nekako rečemo umetni zob. To je pravilno ime za vijak, ki nam ga morajo vstaviti tam, kjer smo imeli prej zobno korenino. Ker drugače ne morejo potem nam narediti nadomestni zob. Sliši se malo grozno, da ti vijak vstavijo v dlesen, povem po pravici, da zato je tudi mene zelo strah, ker bi tudi rabila implantat. Implantati vam povrnejo vaš nasmeh, posebej v Lux Dental se potrudijo, da vse poteka brez bolečin. So zelo prijazni ter izkušeni, saj delajo s srcem in veseljem. Ne oklevajte doma, poskrbite, da se bo vaš nasmeh vrnil na usta, implantati bodo za to poskrbeli, sploh vas ne bo motilo in ne boste vedeli, da imate v ustih tujek.