Odkrijte podjetje, specializirano za izdelavo talnih označb

Talne označbe se uporabljajo za označevanje cestnih, parkirnih in industrijskih površin ter sprehajalnih in kolesarskih poti. Vodilni strokovnjaki v industriji talnih označb so podjetje GISprom. Za izvajanje talnih označb se uporabljajo različni stroji proizvajalcev Graco in Wagner ter ustrezni materiali, ki izpolnjujejo predpisane standarde. Talne označbe so razvrščene v različne kategorije glede na lastnosti materialov, ki se uporabljajo za izvedbo označb, kot so dnevna in nočna vidnost v suhih in mokrih voznih pogojih ter odpornost proti drsenju. Prometna varnost je ključna pri izbiri pravega materiala za označbe.

Talne označbe
Zaupajte strokovnjakom pri označevanju tal.

Strokovna izvedba talnih označb

Talne označbe na parkiriščih se lahko izvajajo ročno ali strojno s pomočjo predizdelanih šablon ali po meri. Pred izvedbo talnih označb je treba zagotoviti suho in čisto površino. Poleg parkirišč se označbe pogosto uporabljajo tudi na industrijskih površinah, kot so skladišča ali hladilnice. Materiali za označbe na industrijskih površinah morajo biti primerni za gladka tla, ki so tam pogosto prisotna, in morajo biti trpežni in obstojni.

Za stranke nudijo hitro izdelavo in izvedbo talnih označb na parkirnih in drugih površinah. S strokovnjaki, ki imajo več kot petnajstletne izkušnje, boste prejeli kakovostno storitev. Na osnovi njihovega širokega znanja vam lahko zagotovijo ugodne, obstojne in kakovostne talne označbe, ki so prilagojene vašim potrebam. Njihova storitev se je izkazala za zanesljivo, saj v preteklih letih niso prejeli nobenih pritožb, zato se njihove stranke vedno vrnejo k nam.

Talne označbe
Trajne označbe za več let brez vzdrževanja.

Profesionalne označbe za varnost in trajnost na vsaki površini

Zasnovane so tako, da zagotavljajo varnost in red na različnih površinah, kot so beton, asfalt ali tlaki, premazani z epoksijem. Da bi dosegli svoj namen, morajo biti talne označbe izdelane iz certificiranih materialov, ki so vidni tako podnevi kot ponoči in v različnih vremenskih razmerah. Poleg zagotavljanja vidnosti je treba posebno pozornost nameniti tudi varnosti vozila, saj označbe zagotavljajo ustrezno oprijemljivost vozišča.

Pri označevanju različnih površin se uporabljajo različne tehnike za talne označbe. Za tankoslojne označbe se uporablja ugodnejši material, ki pa je manj vzdržljiv. Debela talna označba se uporablja s pomočjo hladne plastike. Podjetje se je specializiralo in ima izkušnje pri izvajanju talnih označb na betonskih površinah ter površinah, premazanih s epoksi materialom. Uporabljajo materiale, ki so certificirani in izvajajo označbe z uporabo stroja priznanega proizvajalca Wagner.

Talna signalizacija po meri za varnost, red in usmerjanje prometa

Izvedba talnih označb se vedno izvede v skladu z dogovorom s stranko in upoštevajo se vse njene potrebe in želje. Preden se izvede, se razmisli, kateri material bo najbolje ustrezal določeni podlagi, saj ni vsak material ni primeren za vsako podlago. Pred samim izvajanjem talnih označb pa se podlaga temeljito očisti in posuši. Talne označbe se lahko izvajajo ročno ali strojno z uporabo predizdelanih šablon in po naročilu. Obstojnost talnih označb je ključnega pomena, zato poskrbijo, da bo delo opravljeno kakovostno, kar je še posebej pomembno, kadar označbe izvajajo na gladkih površinah.

Talna signalizacija je izredno pomembna, saj ima ključno vlogo pri zagotavljanju varnosti in reda v prometu. Poleg označevanja voznih površin, talna signalizacija služi tudi za označevanje pločnikov ter industrijskih skladišč. Vsekakor pa talna signalizacija predstavlja velik del usmerjanja prometa, saj skrbi za boljšo vidljivost na cesti in vzpostavlja red na vozišču, še posebej v slabih voznih pogojih.

Talne označbe
Prilagojene rešitve talne signalizacije za vsako podlago in namen.

Profesionalne označbe po meri za dolgotrajno vidnost in varnost

Izdelava cestnih označb zagotavlja dobro vidne, obstojne in nezdrsne označbe. Pri izdelavi uporabljajo širok izbor predizdelanih šablon, ki jih zagotavljajo tudi po naročilu. Njihove storitve so prilagojene potrebam in željam strank. Nekatere stranke se na primer odločijo za lastno zasnovo šablone z lastnim logotipom. Signalizacija se lahko izvaja na različnih materialih, v podjetju pa so še posebej specializirani za izvajanje talne signalizacije na betonskih in asfaltnih podlagah ter tlakih, ki so premazani z epoksijem.

V podjetju, kjer opravljajo označbe, izvajajo različne vrste označb. Najpogostejša vrsta označbe je enoslojna signalizacija, ki se na cesto nanese ročno ali strojno z uporabo šablone. Barva se nanaša neposredno na vozišče in ta metoda je relativno cenovno ugodna in hitra, vendar pa se označbe hitreje obrabijo in zbledijo, zato jih je potrebno obnavljati. Dvoslojna signalizacija se nanese v obliki hladne plastike. Ta način nanašanja signalizacije je izjemno obstojen in trpežen, zaradi česar lahko zdrži več kot deset let brez popravil, če je pravilno izveden na čistem in suhem področju.