Catering za vsak okus in priložnost: uživajte v brezskrbnem dogodku

Želite svoje najbližje, prijatelje ali sodelavce povabiti na praznovanje rojstnega dne, pomembne obletnice ali proslaviti pomemben poslovni uspeh? Če ste med branjem prikimali, potem se odločite za catering (www.pipo.si/catering), ki bo poskrbel za prijeten ambient, okusno pojedino in nepozabno vzdušje. Vi in vaši gostje pa boste samo uživali v postrežbi in proslavljali, saj vam ne bo treba skrbeti niti za eno stvar. Pred samim dogodkom se s Cateringom Drobnič dogovorite o vseh podrobnostih in potem to po dogovoru izpeljejo, vi pa uživate in se posvetite povabljenim gostom.

Se sprašujete, kaj je catering in kaj vse zajema?

Povsem poenostavljeno povedano je catering – bogata pogostitev, ki vključuje pripravo v naprej določene hrane (narezke, kanapeje, vegetarijanske prigrizke, obložene kruhke …), izbrane pijače ter celotno prezentacijo, ki jo za vas pripravi ekipa podjetja Pipo. Ekipa poskrbi za dekoracijo hrane ter uredi sproščujoč in prijeten ambient. Sam catering vključuje tudi profesionalno strežbo, ki nikoli ne razočara. Ena od velikih prednosti take pogostitve je, da omogoča fleksibilnost, saj jo lahko izvedejo kjerkoli in kadarkoli. Lokacijo lahko izberete popolnoma sami, odločite pa se lahko tudi za najem njihovih prostorov, če ne veste, kje bi pripravili pogostitev oz. je vaša najljubša lokacija zasedena na določen termin. Catering omogoča tudi to možnost, da se pogostitev izvede na prostem. Hrano na kraj praznovanja oz. dogodka pripeljejo s posebej za to primernimi vozili, potem pa prisotno osebje le-to razporedi po omizjih, kot se dogovorite. Kot ste zdaj že ugotovili, gre za celostno storitev. Tako lahko pozabite na skrbi, kdo bo prinesel torto ali spekel potico in piškote – za vse bodo poskrbeli v ekipi Drobnič. Pri kreaciji jedi za različna slavja ter njihovi pripravi je, poleg odličnega okusa, pomemben tudi njen videz. Vsaki jedi se maksimalno posvetijo ter poskrbijo za lep vizualni izgled. Zavedajo se namreč, da je videz hrane prav tako pomembna kot njen okus, saj jo tako z veliko večjim užitkom pojemo.

catering

Za koga je vse catering primeren?

Če izberete Catering Drobnič je ta primeren tako za podjetja kot tudi posameznike, ki si za svoje praznovanje ali kater drug pomemben dogodek, želijo izkusiti posebno in kreativno kulinarično doživetje. Izkušnje podjetja so zelo bogate, saj obeležujejo že trideseto obletnico uspešnega delovanja. Seveda pa poskrbijo tudi za krajše vmesne pogostitve in hitre kulinarične spremljave ob svečanih dogodkih, kot je na primer poročno slavje, sveto obhajilo, birma, krst, da lahko vi zares brezskrbno uživate z vašimi gosti. Tovrstna pogostitev je primerna tudi za večje poslovne dogodke, kjer je časovni okvir druženja z vašimi poslovnimi partnerji natančno v naprej predviden in omejen. Za še več informacij sledite podjetju Pipo tudi na Facebooku.

Zakaj izbrati prav njih?

Ker ima podjetje Pipo dolgoletne izkušnje, če pa dodamo še odlične sestavine ter profesionalno osebje, pa dobimo vse, kar je ključnega pomena za uspešno pogostitev. O uspehu podjetja ter pozitivnih izkušnjah uporabnikov oz. strank, pričajo tudi mnoge pozitivne reference strank. V podjetju Pipo razumejo, da so različni dogodki lahko uspešni le ob dobrem sodelovanju med osebjem in stranko. Za to pa je potrebna odlična komunikacija ter sposobnost aktivnega poslušanja, saj le tako spoznajo vaše potrebe in želje ter hkrati zagotovijo storitev, ki bo vaš dogodek polepšala ter ga vtisnila nepozaben spomin tako za vas kot vse povabljene. Ob tej priložnosti omenimo, da vsak dogodek organizirajo po vaših navodilih, vsekakor pa vam bodo z veseljem ponudili tudi lastne ideje, glede na dolgoletne izkušnje. Vedno poskrbijo za urejeno okolico, nato pa pripravijo še ustrezno hrano in pijačo. Iz ozadja skrbijo, da je vse na svojem mestu. Zavedajo se, da je to dan za vaše praznovanje in se v samo dogajanje nikoli ne vmešavajo.

catering

Ponudba za poroke, dogodke, praznovanja – catering cena na osebo

Zdaj lahko pogledamo še, kakšno ponudbo imajo v Cateringu Drobnič. Vse, kar je navedeno v nadaljevanju vam lahko pripravijo za različna praznovanja (rojstni dnevi, praznovanje obletnice, birme, krsta, poroke ali poslovnih zabav). V ponudbi imajo narezek torte, mini burgerje, običajne narezke, različne obložene kruhke, različne sladice, vegeterijanske in mesne prigrizke, canapeje, rolade, sadje in sadne solate ter pijače in najem točilnega pulta. Po vaših željah pa vam lahko pripravijo še kaj drugega posebej za vas in vaše goste. Verjetno vas zanima, kakšna je catering cena na osebo, glede na ponudbo? V tem primeru bo najbolje, da pošljete povpraševanje in vam bodo z veseljem odgovorili, kakšna je v vašem primeru catering cena na osebo, glede na vaše želje in potrebe za pogostitev.

Zagotavljajo nepozabno kulinarično doživetje

Verjetno se je tudi vam že zgodilo, da sploh niste bili lačni, a ker je bila hrana na pogled tako mamljiva in privlačna, se ji niste uspeli upreti. To vam zagotavlja ekipa Drobnič, da se bo zgodilo tudi ob pogledu na njihove kulinarične umetnine na vašem dogodku. Kreativnost ter inovativnost delovne ekipe bo tudi na vaše goste naredila velik vtis ter pripomogla k uspešno izpeljanem dogodek. Ob tej priložnosti lahko povemo, da storitev cateringa nikakor ni le dostava hrane. Pri Drobniču bodo poskrbeli za uspešno izpeljan dogodek, odlično in prijazno strežbo, okusno hrano ter njeno prezentacijo. Z vsem pripravljenim bodo zadovoljili prav vse človeške čute – od vida, pa do otipa, vonja ter okusa. Tako vi kot gostje boste navdušeni nad kulinarično ponudbo ter elegantnim in sproščenim ambientom. Ker je je za njih stranka vedno na prvem mestu, so zelo odzivni na vse vaše potrebe in želje, zanesljivi, fleksibilni ter seveda profesionalni.

catering

Nimate prostora za izpeljavo dogodka – ni problema

Ste ugotovili, da za praznovanje ali izpeljavo seminarja nimate primernega prostora? Tudi v tem primeru vam lahko Pipo nudi rešitev. Ponujajo vam najem svetlega ter lepo opremljenega prostora, kjer boste vaš dogodek izpeljali popolnoma tako, kot ste si zamislili. Za najem dvorane jih pokličite na telefonsko številko 041 855 430 ali jim pišite na elektronski naslov info@pipo.si ter se dogovorite za prosti termin. Svojim strankam pred prostori nudijo tudi prostorno parkirišče. Zagotavljamo vam, da so zanesljivi, prilagodljivi in zelo odgovorni. Zato izkoristite ugodne cene najema in cateringa ter poskrbite, da bo na vašem dogodku ali praznovanju za vse poskrbljeno tako, kot ste si zamislili in vedno želeli.