RollJet – inovativen skiro s snemljivo šolsko torbo za prvo triado

RollJet je inovativen skiro s snemljivo torbo, ki je posebej zasnovan za prvo triado. Šolske torbe za prvo triado, ki so težke in negativno vplivajo na najmlajše učence, so že dlje časa problem, ki se ne zmanjšuje. Medtem ko starejši otroci morda še zmorejo nositi težje torbe na kratkih razdaljah, pa je to za najmlajše učence škodljivo. Žal se šolski sistem še ni spopadel s tem vprašanjem, ki se nanaša na do 12 kg težke šolske torbe za prvo triado, in da bi to negativno vplivalo na normalen razvoj najmlajših učencev.

Inovativen skiro s snemljivo torbo za lažje nošenje šolske torbe in več zabave na poti v šolo

To je razlog, zakaj so se pri podjetju Ham lotili iskanja rešitve za ta problem. RollJet je inovativen skiro, ki je bil posebej zasnovan za reševanje težav, povezanih s šolskimi torbami. Na skiro se pritrdi posebej prilagojena in ergonomsko oblikovana šolska torba. Za zakaj bi sploh razmišljali o nakupu RollJet skiroja za svojega otroka? Morda se živite v prepričanju, da so otroci nekoč hodili peš v šolo in nosili težke šolske torbe za prvo triado na ramenih, pa so odrasli brez težav z hrbtenico. Ampak ali se je resnično malo spremenilo? Šola se v mnogih pogledih spreminja in razvija, in to vključuje tudi bolj obsežno učno gradivo ter večje breme, ki ga morajo otroci nositi s seboj v torbi.

Šolske torbe za prvo triado
Uživajte v vožnji na poti v šolo

Šolske torbe za prvo triado, ki tehtajo več kot 10 kilogramov, so vse prej kot naravne obremenitve za hrbtenico mladih otrok. To lahko povzroči bolečine, slabo držo in v najslabšem primeru tudi trajne poškodbe. Zato je pomembno, da najdemo rešitev, ki bo zmanjšala obremenitev na hrbtenici najmlajših učencev. Zakaj uporabljati RollJet skiro s snemljivo šolsko torbo? Ta skiro je popolna rešitev za otroke v prvi triadi, ki se ne morejo več spoprijemati s pretežkimi šolskimi torbami. Z nakupom RollJet-a dobite izdelek, ki združuje tri funkcionalnosti – skiro, torbo in kombinacijo obeh. Ne le lažje nošenje šolske torbe za prvo triado, RollJet prinaša tudi veliko več zabave na poti v šolo. Otroci bodo uživali v vožnji na treh kolesih, ki se po pouku lahko prelevi v športno prevozno sredstvo. RollJet jih bo z veseljem popeljal na različne interesne dejavnosti, na igrišče ali pa jih bo enostavno odpeljal na osvežilen sladoled, ki si ga zaslužijo.

Varnejša vožnja, zaščita hrbtenice in popolna zabava

Varnost je zelo pomembna, še posebej ko gre za prevoz otrok v šolo. Morda ste sprva dvomili v varnost skiroja, saj ima le dve majhni kolesi, ki lahko dosežejo visoke hitrosti. Vendar pa je RollJet skiro popolnoma drugačen. Za razliko od običajnih skirojev ima RollJet kar tri kolesa, kar zagotavlja večjo stabilnost in bolj varno vožnjo. Poleg tega je RollJet odlična izbira za zdrav razvoj otrok. Raziskave so pokazale, da so šolske torbe za prvo triado pretežke za otroško hrbtenico, ki se še razvija. RollJet pa ima edinstven patent, ki omogoča pritrditev torbe za prvo triado na skiro ali vlečenje za sabo na kolesih. S tem se otrokova hrbtenica zaščiti pred težo šolske torbe za prvo triado, hkrati pa spodbuja gibanje.

Poleg varnosti in zdravja je RollJet tudi odličen vir zabave. Pot v šolo postane zabavna vožnja, po pouku pa se otroci lahko zabavajo na igrišču ali pa ga vzamejo s seboj na počitnice – brez šolske torbe za prvo triado, seveda. RollJet je tudi izjemno vsestranski izdelek, saj ima tri različne funkcionalnosti. Prva možnost je vožnja s skirojem, na katerega je pripeta torba. Druga možnost je, da otrok torbo vleče za sabo na kolesih ali pa vse skupaj zloži in nosi na hrbtu. Vsak posameznik lahko izbere, kaj mu najbolj ustreza, vendar pa je zagotovljeno, da nošenje šolske torbe za prvo triado še nikoli ni bilo tako zabavno.

Šolske torbe za prvo triado
Olajšajte otroku nošenje šolske torbe

Zabavna in samozavestna vožnja torbe na inovativnem skiroju

Šolske torbe za prvo triado pogosto izgledajo preveč okorno na majhnih otrocih. So prevelike, pretežke in pogosto imajo neprimerno obliko, kar otežuje zdravo nošenje na hrbtu. Otroci ne dobijo ugodja iz nošenja pretežke torbe za prvo triado in to lahko privede do zmanjšane samozavesti. Vendar pa obstaja rešitev, ki bo otrokom omogočila samozavesten in samostojen korak po šolskih hodnikih. Z brezplačno enotedensko preizkusno vožnjo RollJet skiroja, nošenje šolske torbe za prvo triado postane izjemno zabavno. Da, prav ste slišali – otroci se lahko zabavajo na poti v šolo, hkrati pa so varni. RollJet skiro ima tri kolesa, ki zagotavljajo stabilnost. Poleg tega otroci svojo torbo ne nosijo več na hrbtu, temveč jo vozijo na skiroju. To izboljša stabilnost hoje, entuziazem otroka pa se poveča, hkrati pa se počuti samozavestno in samostojno.

RollJet Mini je dovršen izdelek, ki je zasnovan za vožnjo šolske torbe za prvo triado s pomočjo skiroja. Vsak RollJet skiro je plod inovativnega razmišljanja in naprednega znanja, ki si prizadeva za zagotavljanje trajnostnih in zdravih rešitev za vsakodnevno uporabo ljudi. Z veseljem sporočamo, da je RollJet patentiran slovenski izdelek, izdelan iz najbolj kakovostnih materialov, ki se uporabljajo tudi v visokotehnološki industriji, vključno z letalsko industrijo. V njegov razvoj so vložili 10 let raziskav in naprednega tehnološkega razvoja. Ta vrhunski izdelek, ki bo olajšal nošenje šolske torbe prvošolcem, je sestavljen iz 127 delov, od katerih jih je 57 posebej razvitih za RollJet in jih ne najdemo pri nobenem drugem izdelku. Kot podjetje, ki si prizadeva za odgovorno ravnanje do ljudi in narave, so se še posebej potrudili, da so izdelali trajnosten skiro, pri katerem se lahko 95 % njegovih delov reciklira.

Šolske torbe za prvo triado
Otroci se bodo zabavali in hkrati skrbeli za zdrav razvoj svoje hrbtenice

Skrb za zdrav razvoj otroške hrbtenice

Z nakupom RollJet-a boste razveselili svojega otroka z uporabnim in koristnim izdelkom, s katerim bodo dnevi v šoli zagotovo ostali v lepem spominu. Hkrati pa so torbe prostorne, vzdržljive in praktične. Številni predali omogočajo šolarjem, da vanje shranijo vse potrebno za šolo in prosti čas. Poleg tega pa imajo tudi torbe na kolesih, ki niso le navadne torbe. Njihova torba na kolesih ima večnamensko uporabo – lahko jo nosite kot nahrbtnik ali pa jo vlečete kot vlečno torbo. Skiro in torba skupaj nudita otrokom varen in zdrav način potovanja v šolo in nazaj domov. Torba na skiroju razbremeni otroke teže, ki bi jo sicer morali nositi na svojem hrbtu. Njihova šolska torba obstaja v različnih velikostih in oblikah, ki so primerne tako za fante kot punce. Ko kupujete šolske potrebščine, premislite o teži, ki jo otroci vsakodnevno nosijo na svojih hrbtih. Razmislite o RollJetu – inovativnem izdelku, ki bo prijetno olajšal nošenje šolske torbe vašim otrokom.

Zvok med vožnjo po neravnem terenu je običajen zaradi vibracij, ki jih ustvarja RollJet skiro, saj je izdelan iz visokokakovostnih sestavnih delov. Vsi nadomestni deli so na voljo. Če se kaj zlomi ali obrabi, jih obvestite in poskrbeli bodo za kompleten servis. Garancijski rok za RollJet skiro je eo leto, razen za potrošni material, kot so kolesa in zavore. V večini šol je uporaba RollJet skiroja kot torbe na kolesih dovoljena, vendar se otroci po šolskih hodnikih ne smejo voziti z njim. V nekaterih šolah se skiro lahko pusti v omarici ali šolski kolesarnici, medtem ko se torba odnese v razred. V slabem zimskem vremenu, kot so dež, led ali sneg, odsvetujejo uporabo RollJet-a, saj zavore na mokrem terenu ne delujejo zadovoljivo za varno vožnjo. Vendar pa lahko RollJet uporabljate v suhih in lepih zimskih dneh, ko na cestah ni ledu. Če se RollJet zmoči, priporočajmo, da ga obrišete s suho krpo. RollJet je uporabnejši od električnih skirojev zaradi več razlogov. Pri RollJet-u verjamejo v zdrav način življenja, ki vključuje tudi gibanje. Otroci v šoli večino časa preživijo sede, zato je pomembno, da izkoristijo vsak trenutek za gibanje.