Otroški vozički za male vragce

Otroški vozički za male vragceSe še spomnite časov, ko so bili vsi otroški vozički na voljo v eni, dveh ali morda celo treh barvah? Ti časi so mimo, zdaj lahko izbirate celo med 25 barvnimi kombinacijami! Otroški vozički ed-re-ma Vector so namreč na voljo kar v 25 različnih barvah in barvnih kombinacijah.  Kvalitetno izdelano ogrodje, ki ima spredaj dve manjši kolesi, zadaj pa dve večji in se zloži na zelo majhno velikost, je izredno stabilno ter primerno za vse terene, saj ima dobro vzmetenje, ki blažijo tresljaje. Globoka košara in avtosedež se na ogrodje namestita povsem enostavno s sistemom na »klik«.

Otroški vozički ed-re-ma Vector so na voljo z lahkim aluminijastim ogrodjem v črni barvi, pnevmatikami z zračnicami, športnim sedežem, globoko košaro in avtosedežem. V komplet je vključena tudi previjalna torba v barvi vozička, zaščitna prevleka pred vetrom in zaščitna mreža pred komarji z zadrgo za globoko košaro, pokrivalo za noge za športni del ter dežna prevleka. Senčnik v barvi celotnega kompleta je moč dokupiti za 20 EUR.

Kot ostali otroški vozički imajo tudi vozički ed-re-ma 5točkovni varnostni pas na športnem sedežu, nastavljivo naslonjalo, po višini nastavljiv ročaj iz sintetičnega usnja in centralno nožno zavoro. Otroški avtosedež ima vložek za novorojenčke ter odstranljivo strehico in prevleko za noge. Ležalna površina je dolga 66 cm.

Otroški vozički ed-re-ma so na voljo v privlačnih barvnih odtenkih in narejeni iz kvalitetnih materialov. Navdušilo vas bo enostavno upravljanje na vseh terenih, prilagodljivost in udobnost. Otroci bodo v takšnih vozičkih res uživali, vi pa boste lahko prava paša za oči na sprehajalnih poteh. Eleganten izgled in privlačnost modela je res prava vaba za oči. Otroški vozički so res enkratni za sprehode, izlete ali nakupovanja. Velika in prostorna nakupovalna košara vam bo pri nakupih v pomoč, enoročno upravljanje vozička pa se super obnese med policami v trgovinah.