Napihljiva igrala – za igro, zabavo in velike nasmehe na otroških obrazih

Napihljiva igrala so odlična izbira za popestritev rojstnodnevne zabave in drugih dogodkov, na katerih želite otrokom ponuditi možnost za zabavo in igro. Otroci jih preprosto obožujejo, zato so vedno bolj priljubljena izbira staršev. Izposoja napihljivih igral Napihljivček ima v ponudbi velik nabor različnih igral, ki bodo zagotovili nepozabno zabavo.  Ne samo, da poskrbijo, da se otroci lahko zabavajo, ampak tudi spodbujajo otrokov razvoj in krepijo njihove sposobnosti gibanja, ravnotežja in koordinacije.

napihljiva igrala

V nadaljevanju si preberite kakšna igrala so na voljo, kaj potrebujete za njihovo uporabo in kako lahko z njihovo pomočjo spodbudite aktivno gibanje in razvoj vašega otroka.

Napihljiva igrala – vse, kar morate vedeti o njih

Če organizirate rojstnodnevno zabavo in želite poskrbeti, da se bodo vsi povabljeni na njej lahko zabavali, potem je najem napihljivih igral odlična izbira. Igrala so zabavna, vznemirljiva in prijetna za uporabo saj otrokom nudijo obilico priložnosti za igro in zabavo.

Na voljo je širok nabor različnih napihljivih igral, ki se med seboj razlikujejo po barvah, oblikah in velikosti. Večina je opremljena s podobnimi elementi, kot so plezalne stene, tobogani, skakalne površine, ovire, tuneli in še bi lahko naštevali. Ravno zaradi teh različnih elementov so otrokom na igralih na voljo neomejene možnosti za kreativno in razgibano igro.

Ko organizirate dogodek ali zabavo vam za napihljiva igrala najem ponuja veliko prednosti v primerjavi z nakupom igrala. Če se odločite za nakup, boste za igralo odšteli precej visok znesek, po končanem dogodku pa bo za shranjevanje igrala potrebno kar nekaj prostora. Pri tem je seveda vprašanje, kako pogosto boste uporabljali napihljiva igrala-cena najema je namreč zelo dostopna, zato se večina staršev rajši odloča za izposojo.

Najem napihljivih igral – boljša izbira kot nakup za priložnostne dogodke

Pri Napihljivčku vam za najem napihljivih igral ponujajo dve možnosti:

    • Napihljiva igrala – najem za 1 dan

Če se odločite za enodnevni najem, boste (odvisno od modela, ki ga boste izbrali) za igralo odšteli med 50-60€. Igralo in vso dodatno opremo, ki jo boste potrebovali za postavitev prevzamete v Kranju in ga po uporabi tja tudi vrnete.

    • Napihljiva igrala – najem za cel vikend

Za manj skrbi (in več časa za uživanje na igralu) je na voljo tudi možnost vikend najema. Cena poleg igrala in opreme vključuje tudi prevoz po vsej Sloveniji. Igralo vam v petek dostavijo na dom, v ponedeljek pa ga prevzamejo in odpeljejo.

Za večje dogodke je na voljo tudi veliko napihljivo igralo »Živalski vrt«, ki je zaradi svoje velikosti in dimenzij primerno tudi za večje dogodke, kot so sejmi, veselice, šolske prireditve in podobno. V primeru, da se odločite za najem velikega igrala vam ga pri Napihljivčku pripeljejo in postavijo, po dogodku pa očistijo, pospravijo in odpeljejo.

Najem napihljivih igral – koristi za organizatorje dogodkov in starše

  • neomejene možnosti za igro

Ne glede na to, ali boste napihljiv grad najeli za otroško zabavo ali pa samo kot popestritev vikenda ste lahko prepričani, da se bodo na njem otroci ure in ure neizmerno zabavali. Različni elementi poskrbijo, da zabave nikoli ne zmanjka, hkrati pa otroka spodbujajo, da skozi kreativnost in domišljijo odkriva nove načine igre.

  • spodbujanje aktivnega gibanja

Med igranjem na napihljivih igralih se otroci neprestano gibajo – plezajo, tekajo, skačejo in se pri tem (če je igralo postavljeno zunaj) še nadihajo svežega zraka. Namesto, da bi sedeli pred različnimi ekrani, bodo otroci celo popoldne z veseljem poskakovali in se igrali.

  • razvoj motoričnih spretnosti

Otroci na igralih med igro razvijajo različne gibalne spretnosti. Napihljiva igrala jih spodbudijo, da razvijajo svoje ravnotežje ter koordinacijo gibov in krepijo mišice.

  • grajenje vrstniških odnosov in komunikacije

Igra na napihljivih gradovih od otrok zahteva, da med seboj sodelujejo, komunicirajo in iščejo rešitve in nove načine igranja. Otroci na ta način skozi igro pridobivajo pomembna socialna znanja in spretnosti, ki jih bodo potrebovali skozi celo življenje.

  • več časa za sprostitev za starše

Pomembna prednost, ki jo nudi najem napihljivih igral je tudi to, da staršem ni potrebno pripravljati različnih iger in aktivnosti s katerimi bi zabavali otroke. Igrala otrokom nudijo neomejene možnosti za igro in bodo poskrbela, da se bodo lahko ure in ure samostojno zabavali.

Kako napihljiva igrala spodbujajo otrokov razvoj in ustvarjalnost

Napihljiva igrala so vedno bolj priljubljena izbira za otroke različnih starosti, saj jim na zabaven način omogočajo, da razvijajo različne veščine in ustvarjalnost. Spodbujajo otrokovo domišljijo, saj na njih raziskuje in odkriva nove načine igre. Na igralih se otroci preizkušajo v različnih vlogah in plezanju, skakanju in različnih akrobacijah, kar pripomore k njihovi samostojnosti in samozavesti.

Prav tako igra na napihljivih igralih otroke spodbuja k socializaciji, saj skozi igro gradijo medosebne odnose, izboljšujejo komunikacijo in razvijajo socialne veščine. Skozi igro vlog se otroci učijo sodelovanja in učinkovite komunikacije ter sprejemanja različnih želja in mnenj drugih okoli sebe. Med igro se pojavljajo tudi številne priložnosti za učenje novih izrazov in besed, saj se neprestano pojavljajo nove situacije, ki otroke spodbudijo, da komunicirajo o dogajanju.

Če želite otrokom namesto daril, ki bodo hitro utonila v pozabo, podariti izkušnjo, ki jim bo za vedno ostala v spominu, potem je izposoja napihljivih igral odlična izbira za rojstnodnevno zabavo in druge priložnosti.

Najem napihljivih igral – dostava, postavitev in odvoz – vse, kar morate vedeti

Če se pri Napihljivčku odločite za napihljiva igrala cena zajema tudi vso opremo, ki jo potrebujete za njihovo postavitev in uporabo. Med opremo recimo spada podloga za napihljiva igrala, ki vam omogoča, da napihljiv grad brez skrbi postavite na različne površine. Prejeli boste tudi zračno črpalko s katero lahko igralo v samo nekaj sekundah napihnete in pripravite za uporabo. Za večjo stabilnost so na voljo tudi klini, s katerimi lahko postavljeno igralo pritrdite v tla.

Sam proces postavitve napihljivega gradu je izjemno enostaven – igralo postavite na podlogo, ga priklopite na zračno črpalko in igralo bo v nekaj sekundah pripravljeno na uporabo. Vse kar potrebujete vi, je električna vtičnica (in podaljšek, v primeru da boste napihljivo igralo postavili dlje od doma). Napihljiva igrala lahko enostavno tudi pospravite – odklopite zračno črpalko, iz igrala spustite zrak in ga zložite.

V primeru, da se odločite za vikend najem (od petka do ponedeljka) vam pri Napihljivčku igralo dostavijo kar na dom in ga po vikendu tudi odpeljejo. Na ta način se vam med organizacijo zabave ni potrebno ukvarjati z logistiko in imate več časa, ki ga lahko posvetite drugim stvarem. Ob enodnevnem najemu lahko igralo prevzamete v Kranju in ga po končani uporabi vrnete na isto lokacijo.

Napihljiva igrala so postala prava senzacija in so nepogrešljiv del vsake otroške zabave. Seveda pa ni treba, da se za najem napihljivih igral omejite samo na zabave in posebne dogodke. Zakaj nebi svojim otrokom pričarali nepozabnega vikenda in jih presenetili z napihljivim gradom na domačem dvorišču? Kontaktirajte Napihljivčka in rezervirajte svoje igralo in termin. Lahko ste prepričani, da se bodo otroci na igralih neizmerno zabavali, vi pa boste lahko brez skrbi uživali v velikih nasmeških, ki bodo sijali na obrazu vaših otrok.