Modne ženske kopalke 2014

Ženske kopalke 2014Letošnje poletje bo izbira za ženske kopalke 2014 zopet pestra, saj so modni oblikovalci kopalk ponudili širok in pester izbor trendov za ženske kopalke 2014, saj so se poigrali z barvami, vzorci in okraskih na kopalkah. Izbor kopalk bo izjemno velik, kopalke bodo igrive ter živih barv in primerne za vse postave in oblike ženskih teles, tako da si bo lahko vsaka ženska izbrala kopalke, ki ji pristajajo in v katerih se počuti dobro in samozavestno. Pogoste bodo tako enodelne kot tudi dvodelne bikini ženske kopalke 2014, najbolj popularne pa bodo neonske rumene, rožnate in zelene barve, turkizno modre in turkizno zelene barve ter črno-bele barvne kombinacije. Poleg enobarvnih kopalk, bomo v trgovinah na policah našli tudi nekaj modelov kopalk z vzorci na katere prisegajo nekatere ženske, najpogostejši pa bodo seveda cvetlični in živalski potiski. Pri nekaterih modelih za ženske kopalke 2014 bodo prevladovali tako imenovani vintage pridih kopalk, preneseni iz preteklih prejšnjih sezon. Glavno mesto bodo zavzemale črne kopalke in črno-bele kombinacije kopalk s črtami. Črte na vse načine, tanke, široke, v vodoravnem ali navpičnem položaju, ki bodo ustrezale ženskam z različnimi postavami.

Ženske kopalke 2014 bodo brezdvomno najpestrejša izbira kopalk z različnim izrezi in okraski, ostajajo pa tudi klasični modeli ženskih kopalk. Letos se vračajo nazaj okraski na način kvačkanja in makrame vozlov, ki so najpogostejši pri trakovih okrog vratu in bočnem delu dvodelnih bikini kopalk, pri enodelnih kopalkah pa je najpogosteje okrašen hrbtni in trebušni del kopalk.

Vse bolj prihaja v ospredje in se uveljavlja tudi kolekcija mix&match, pri kateri si ženske zame izberejo ter kombinirajo barve in vzorce zgornjih in spodnjih delov kopalk ter tako ustvarjajo svoje kombinacije za ženske kopalke 2014.