Ugodna ponudba za ženske kopalke

Ženske kopalkePoletje je spet tukaj. Imate že svoje ženske kopalke? Če jih nimate, potem je to pravi naslov za Vas.

Spletna trgovina oblecise.si Vam nudi pestro izbiro za ženske kopalke. Na voljo imate: dvodelne, bikini in enodelne kopalke. Dvodelne so v eni barvi in različnih vzorcev, značilne so bolj svetle barve, vzorci so tigrasti, črtasti in rožnati. Bikini so večinoma svetlečih barv, s poudarkom na bleščicah. Enodelne imate v zebrastem vzorcu in v roza barvi.

Trenutno imajo dvodelne kopalke v beli barvi po akcijski ceni 16,13€. Enodelne in bikini so ostale po nespremenjenih cenah, ki so od 16,90€ naprej. Najcenejše kopalke v spletni trgovini oblecise.si so ravno te, ki so v akciji. Malo dražje so enodelne kopalke s tigrastim vzorcem, dobili jih boste za 22,50€. Za Vas imajo udobne ženske kopalke razigranih barv, saj so primerne za vsako postavo. Nosite jih lahko s različnimi barvnimi kombinacijami.

Ženske kopalke so vedno v stilu modne bele in črne barve, saj z njimi nikakor ne boste morali zgrešiti kombiniranja s ostalimi barvami.

V kolikor boste želeli vrniti ženske kopalke ali Vam niso več všeč lahko to storite na naslednji način: izdelek morate vrniti najkasneje v 30 dneh od nakupa, blago nikakor ne sme biti poškodovano ali uničeno. Biti mora v originalni embalaži, ne nošeno ali oprano. Če bi poslali blago kot ne sme biti Vam ne bi upoštevali reklamacije.

Ženske kopalke plačate šele takrat, ko Vam jih pripeljejo na dom ali po predračunu kateri omogoča plačilo blaga prej. Edina stvar, ki jo morate storiti je, da prevzamete blago.