Kakovostna PVC okna

Se odločate za menjavo oken, vrat ali ostalega stavbnega pohištva? Podjetje Interalta velja za eno najbolj kakovostnih podjetij z lastno proizvodnjo za PVC okna ter balkonska vrata. Njihovo pestro in ugodno ponudbo najdete na www.interalta.si.

PVC okna

V njihovem prodajnem programu najdete PVC okna različnih profilov, okovij, barv ter stekla. Poleg proizvodnje PVC stavbnega pohištva, nudijo tudi razna senčila ter okenske police. Podjetje ima tudi vrhunsko montersko ekipo, ki poskrbi, da okna uveljavijo svoje lastnosti.

Pred samim naročilom dobro premislite kakšna PVC okna potrebujete. Pomembna je predvsem toplotna in zvočna izolativnost. Trenutno so najbolj aktualno troslojna okna. Kaj to pomeni. To pomeni da imajo profili oz. okvir oken vgrajeno trojno steklo, kar pomeni dobro toplotno izolacijo. Pa je res to najboljša izbira za vgradnjo? Strokovnjaki svetujejo, da je trenutno najbolj optimalna vgradnja oken v kombinaciji z 2 in 3 stekli. Marsikdo bi se vprašal zakaj pa ne vgradnja samo troslojnih stekel, saj imajo seveda boljšo izolativnost kot dvoslojna.

Večina nepremičnina je lociranih v takem položaju da imajo okna nameščena na severnem in južnem delu objekta. Na južnem delu bi bilo smiselno namestiti PVC okna z dvoslojnimi stekli, na severnem pa okna s troslojnimi stekli. Troslojna stekla namreč prepuščajo zelo malo sončnih žarkov in posledično toplote, tako da vas v prehodnih mesecih sonce ne bo veliko grelo. PVC okna s troslojno zasteklitvijo, bi bilo potrebno namestiti na severni del objekta, kjer ni veliko sonca, na južnem delu objekta pa so priporočljiva okna z dvojno zasteklitvijo.