Rolete in druga senčila

RoletePoletje je obdobje v letu, ko vsi iščemo kotičke, kjer se lahko zaščitimo pred vročimi sončnimi žarki. Največkrat so to zaprti prostori, vendar pa lahko temperatura v njih kar konkretno naraste. Obstajajo različne metode, s katerimi ohlajamo bivalne prostore, kot je napr. klimatska naprava, za vzdrževanje temperature pa so tudi namenjena senčila, kot so žaluzije, zavese in rolete.

Rolete so idealna rešitev za vsak objekt. Namestijo se na zunanjo stran okna, s čimer se zatemnijo notranji prostori ter tako ustvari prijetna klima v njih. Prav tako nas varujejo pred radovednimi pogledi mimoidočih, pena iz poliuretana pa poskrbi za dobro zvočno izolacijo. Rolete podjetja Roletarstvo Senca so opremljene tudi z varnostnimi vzmetmi proti nasilnemu dvigu, kar zagotavlja zanesljivo zaščito pred vlomilci. Upravljanje z njimi je zelo enostavno, saj jih lahko dvigujemo in spuščamo s samonavijalcem, zgibno ročico, stikalom ali daljinskim upravljalcem. Zvočna in toplotna izolacija ter varnost pa niso edina prednost rolet. Naš dom oz. objekt lahko še dodatno olepšajo in mu dajo prepoznaven videz. Roletarstvo Senca ima v ponudbi rolete z različnimi kombinacijami, barvnimi odtenki in oblikami rolo omaric, vodil in lamel.

Rolete pa so le ena izmed vrst senčil, ki jih ima v ponudbi Roletarstvo Senca. Tako lahko najdemo tudi notranje in zunanje žaluzije, lamelne zavese ter tende in markize. Če ste še vedno v dilemi, kaj je najboljše za vas, jih povprašajte in pripravili vam bodo ponudbo in opravili meritve brez kakršnekoli obveznosti.