Izdelki Medigel

Izdelki MedigelMedigel je vrhunska znamka isto imenovanih medicinskih gelov za ultrazvok. Uporabni so za vse vrste ultrazvočnih preiskav in pregledov. Izdelki Medigel ne vsebujejo soli, so brez vonja in uporabni za visoke frekvence, ki so potrebne za preiskave. Ponudbo teh odličnih ultrazvočnih gelov najdete na strani http://medigel.si/izdelki.

Izdelki Medigel so zelo prijazni do naprav, saj jih tudi pri dolgotrajni uporabi ne poškodujejo. Ultrazvočni geli niso lepljivi in sluzni, so vodotopni, zato jih lahko po koncu preiskav preprosto obrišemo s suho ali vlažno krpo. Pripravljeni so na vodni osnovi brez maščob, formalediha in mikro mehurčkov. V kakovost teh produktov se lahko pravne osebe prepričate tako, da naročite brezplačen vzorec 260 ml gela brez kakršnih koli stroškov pošiljanja ali drugih obveznosti. Vse, kar si od vas pri podjetju Maf – Maučec k.d. želijo je, da jim podate mnenje o vzorcu. Tako boste pripomogli, da bodo lahko še naprej zagotavljali vrhunske izdelke za svoje partnerje.

Na zgornji povezavi se nahajajo izdelki Medigel v različnih embalažah in različnih količin. Strošek dostave za nakup znaša 3€, v primeru nakupa, ki je višji od 90€, pa je dostava popolnoma brezplačna. V primeru dodatnih želja glede embalaže in drugih lastnosti ultrazvočnih gelov jim svoje želje sporočite preko telefona ali elektronske pošte. Odločite se za nakup izdelkov Medigel še danes.