Contrakel

Contrakel krema se uporablja za masiranje zastarane ali pa še nastajajoče brazgotine. Krema Contrakel je sestavljena iz snovi, ki omogočajo enostavno masiranje prizadetega dela kože, prav masaža pa je poleg učinkovin (Urea, Vitamin A Palmitat, Alantoin) velikega pomena za splošno preprečevanje nastanka brazgotine. Če uporabljamo kremo Contrakel bomo dosegli, da bo mesto kjer nastaja brazgotina občutno manj vidno, pa tudi bolj gladko in mehko. Ker se Contakel krema zelo lepo in preprosto maže, kar ima spet velik pomen pri sami masaži, je prav ta krema izredno učinkovata tudi pri mehčanju starejših (zastaranih) brazgotin. Contrakel krema v nasprotju z zmotnim prepričanjem dejansko ne vleče t.i. “oskrbovanega” dela kože, zato je zelo primerna tudi za pomoč oziroma oskrbo tistih brazgotin, ki so posledica opeklin.

contrakel

Kremo Contrakel uporabljamo za masažo izbranega predela kože, ponavadi dvakrat do trikrat dnevno, ne več kot deset minut hkrati.

Ta krema je zelo primerna za masiranje vseh brazgotin, ki so:
• nastale po poškodbah in operacijah
• nastale po ozeblinah in opeklinah
• brazgotinski ostanki po zdravljenju mozoljev
• zastarane.

Krema Contrakel se lahko uporablja tudi na občutljivih kožah in pri naših najmlajših.

Dobro je vedeti tudi, da se ta krema ne posuši in na naši koži ne pusti (zasušenih) ostankov, kot večina gelov.

Kremo Contrakel so preizkusili na številnih tujih in domačih zdravstvenih klinikah (Pediatrična klinika Moltov na Češkem, Klinični Center v Ljubljani), kjer so potrdili njene prednosti v primerjavi s primerljivimi konkurenčnimi izdelki. V ta namen je bila krema Contrakel nagrejena v Bruxelesu na sejmu inovacij – kot inovativen in napreden izdelek.

V kolikor želite tudi vi rešiti problem z brazgotinami, ki se vam morda pojavlja že nekaj let, je krema Contrakel vsekakor odlična izbira. Z njeno uporabo si boste povrnili zdravje vaše kože, pa tudi estetsko bo vaše telo videti lepše. Nikar ne spreglejte super ponudbe za Contrakel kremo, ki jo najdete na zgornji povezavi.