Proteini in beljakovine

Iščete vrhunsko športno hrano, proteine in beljakovine? Potem je vaša rešitev na spletni strani nanox.si. Ponujajo vam bogato in odlično ponudbo beljakovin po nizkih cenah. Pri njih najdete beljakovine v velikih pakiranjih različnih okusov. Izbirate lahko med okusom govedine, veganskimi beljakovinami, sirotkinimi proteini, kazeinom, bio proteini, beljakovniskimi hidrolizati ter sirotkinim izolatom.

proteini in beljakovineBeljakovine in njihova uporaba je primerna za vse športnike, tako profesionalne kot za tiste, ki se s športom ukvarjate v prostem času. Beljakovine, ki vam jih ponuja nanox, vam bodo pomagale priti do izjemnih dosežkov in rezultatov na področju športa, vašega telesa in zunanjega izgleda ter zdravja. Beljakovine so primerne za uporabo vsem, moškim, ženskam, starejšim mladostnikom in odraslim. Z njimi boste poskrbeli za dobro počutje in zdrav videz vašega telesa.

Navodila za uporabo, vsebnost živil in beljakovinskih vrednosti si lahko preberete na njihovi spletni strani ali pa na embalaži naročenega izdelka. Beljakovine in njihova uporaba ima mnoge prednosti, kot so na primer to, da ne vsebujejo maščobe, holesterola, nekatere beljakovin ne vsebujejo laktoze, tako da so primerne tudi za ljudi, ki imajo intoleranco za laktozo, beljakovine ne vsebujejo glutena, kar pomeni, da so primerne tudi za osebe z alergenimi reakcijami. Veganske beljakovino pa so tudi brez vlaknin živalskega izvora in brez mlečnih snovi.

Na spletni strani nanox.si poleg velike ponudbe beljakovin, najdete tudi topilce maščobe, čokoladice, energijske ploščice in napitke, aminokisline, šejke in šejkerje, kreatin in stale pripomočke ter dopolnila, ki vam dobo pomagali k želenim rezultatom, dobrim počutjem in zavidljivemu videzu. Njihove izdelke si je mozno ogledati in naročiti na njihovi spletni strani, pri naročilu nad 45 evrov pa ste upravičeni do brezplačne dostave izdelkov na dom. Za ogled njihove ponudbe in za več informacij obiščite njihovo spletno stran.