Otroška trgovina Chebeltza

Otroška trgovina ChebeltzaOtroci radi raziskujejo, so živahni in si ves čas želijo le novih dogodivščin. Otroška trgovina Chebeltza vam zato ponuja igrače, ki bodo vaše otroke zagotovo razveselile.

Chebeltza je poskrbela z bogato ponudbo igrač in opreme za najmlajše in tudi za že malo večje korenjake. Nudi vam mehke igrače, knjigice in odejice za dojenčke, pa najrazličnejše kocke, s katerimi se bodo otroci polno zaposlili in se zabavali, ob tem pa razvijali svoje motorične spretnosti, se naučili barv … Za igro na prostem Chebeltza ponuja kolebnice, mreže za lovljenje metuljev, s katerimi bo vaš otrok postal pravi lovec na metulje in druge žuželke, razne poganjalce, s katerimi se bo otrok naučil obvladovanja ravnotežja in si pridobil temelje za kasnejšo vožnjo s pravim kolesom. Chebeltza je poskrbela tudi za bogato ponudbo triciklov in koles pa skirojev in kakovostnih vozičkov in seveda čelad, s katerimi bodo vaši otroci na kolesih vedno zavarovani. Za fantke so na voljo najrazličnejša vozila v večih velikostih in oblikah pa vlakci in proge za njih. Deklice se bodo nadvse zabavale v kartonastih hišicah ali se preobrazile v prave kuharice ob igri v kuhinji, nadvse pa se bodo razveselile tudi punčk in hišic zanje. Za družinsko preživljanje dolgih zimskih večerov Chebeltza ponuja vrsto družabnih iger, kot so domine, spomin in druge klasične igre. Vse te igre bodo vedno varno pospravljene v prikupnih kovčkih, ki jih prejmete ob nakupu teh iger. Trgovina Chebeltza ponuja bogato izbiro sestavljank, ki otroku ne zagotavljajo le ure in ure nepozabne zabave, pač pa je tudi krasen učni pripomoček. To pa še ni vse. Oglejte si celotno ponudbo na spletni strani trgovine.

Če svojemu otroku želite le najboljših, najbolj zabavnih in najkakovostnejših igrač, izberite trgovino Chebeltza. Le ta vas ne bo razočarala in vam v primeru nezadovoljstva z izdelkom ponuja tudi možnost vračila izdelka in denarja.