Napenjanje v našem želodcu

Težko je tistim, ki ne smejo vsega dat v usta. To ne mislim, da se zredijo, ampak imajo druge težave. Največkrat se pojavijo želodčne težave ali pa napenjanje. Mislim, da je že marsikdo občutil to težavo, nekateri pa se redno srečujejo s to težavo. Zato morajo prav paziti kaj dasti v usta oziroma lahko pojedo. Največ je vse odvisno od hrane, saj je hrana tista, ki nam povzroča napenjanja v našem želodcu. Lahko dobimo vetrove ali kakšne druge težave, ki niso vedno prijetne, zato pazite kaj jeste, če se vam to dogaja.

Če se nam to dogaja, lahko sami ugotovimo kje se skriva težava. Mislim, da lahko ugotovimo kaj nam ne ustreza, katera hrana nam ne ustreza. Napenjanje ni najbolj prijetna stvar, saj lahko se pojavijo tudi bolečine. Če so to samo vetrovi, še ni tako hudo, ampak ni prijetno. Zato je res dobro, da ugotovimo vzrok, da se tega enkrat rešimo in bomo zaživeli boljše in bolj sproščeno. Če pa se to dogaja pogosto in so prisotne bolečine, je najboljša rešitev zdravnik. On nam bo sigurno pomagal in rešil težavo, ki se nas loteva.

napenjanje

Pravijo, da napenjanje je krivo zaradi tega, ker se nam nabira voda v prebavnem traktu. Prav tako se počutimo polni, da je naš želodec poln in kot, da ne moremo ničesar spravit več v njega. Mogoče nekdo ne polaga toliko pozornosti v to, si misli, saj bo minilo. Bo minilo, ampak ni najbolj zdravo, če se nam to pojavlja pogosto. Kot sem že omenila, največ je kriva hrana. Mogoče izločite tisto hrano iz jedilnika in boste ugotovili, če je to res to. Na spletni strani, lahko si ogromno preberete in boste mogoče ugotovili vašo težavo. Napenjanje res pride in izgine, ni pa prijetna zadeva. Včasih nam samo vetrovi pomagajo in rešijo težavo.