Najboljši VPS strežniki

VPS strežnikiSte “novopečeni” poslovnež in imate že izdelek/ke, ki se prodajajo, vendar želite njegovo povpraševanje povečati? Na spletni strani zabec.net, so vam na voljo VPS strežniki, ki jih lahko zakupite.

Spletna stran zabec.net vam omogoča registracijo domene v samo 15-ih minutah od oddaje naročila. Kaj sploh je domena? To je beseda ali pa samo sklop znakov, ki bodo ime vaše spletne strani oz. ključna beseda za iskanje vaše spletne strani. Ob zakupu domen ste  njej edini lastnik, saj se domeno lahko zakupi samo enkrat.

Na prej omenjeni spletni strani vam omogočajo na izbiro 4 različne pakete gostovanja vaše spletne strani. “Rega”, “Žabon”, “Kvak” in “Mlaka”. Vrstijo se od najmanjšega do največjega. Vas zanima kaj so VPS strežniki? Ti strežniki im. VPS strežniki so kratica za “Virtual private server”. Gre se za naprednejšo možnost spletnega gostovanja. V običajnem (fizičnem) strežniku se v virtualizacijskem okolju skriva več virtualnih strežnikov. Primerni so predvsem za naprednejše uporabnike, kateri imajo nekaj predznanja o operacijskih sistemih na strežnikih, kot so Linux, Windows server in drugi.

VPS strežniki, na strani zabec. net, ki so v njihovi popolni lasti, so na voljo v štirih različnih paketih. Cena osnovnega je 123,12€ (Basic VPS), cena najdražjega pa je 845,40€ (Windows VPS). VPS strežniki imajo veliko paleto konfiguracije. Na voljo imate izbiro hitrosti procesorja, velikost delovnega pomnilnika (RAM), ki je zelo pomemben za hitrost in pretočnost delovanja virtualnega strežnika. Prilagodite si lahko še velikost prostora za shranjevanje na disku do 1 TB (1024GB) ter hitrost internetne povezave, operacijski sistem in drugo.

VPS strežniki spletne strani zabec. net delujejo na najnovejši tehnologiji in na visoki stopnji varovanja, tako da vas tehnične težave nikoli ne bodo ovirale.