Inovativna korita za prtljažnik slovenskega proizvajalca proti umazaniji

Korita za prtljažnik so inovacija slovenskega podjetja, ki izdeluje kakovostna korita za vse vrste avtomobilov in tovornih vozil. Gumi korita za prtljažnik, ki so oblikovana na poseben način, da varujejo tovor pred umazanijo in mokroto ter dno prtljažnika pred uničenjem, rešujejo različne težave. Imajo namreč visoke robove ter posebne kanale, ki lokalizirajo tekočino na mestu razlitja, da se ne širi. Zadržijo pa nekaj litrov tekočine, kar je super novica za vse, ki ste s tem imeli do sedaj težave.

Korita za prtljažnik so izdelana po meri vašega vozila

Inovativna gumi korita za prtljažnik se vedno izdelajo po meri prtljažnika vašega vozila, zato je najboljše, da vozilo pripeljete do mojstra ali pa prtljažnik natančno izmerite. V podjetju vedno izmerijo prtljažnik ročno, ker je to najbolj zanesljiva metoda, takrat se bo prtljažnik gotovo res 100 % prilegal dnu vašega vozila. Laserska tehnika merjenja ni tako zanesljiva.

Korito bo pokrilo celotno dno prtljažnika in bo zaščitilo tudi sedeže. Zunanji robovi prtljažnika so dvignjeni navpično navzgor za 2 cm, zato je prostor v prtljažniku povsem izkoriščen in hkrati zaščiten pred umazanijo. Umazanija namreč ne more prodreti za rob korita, ker se robovi tesno prilegajo ob prtljažnik in sedeže vozila.

korita za prtljažnik

Zaščiten je tudi odbijač vašega vozila

Gumi korita za prtljažnik slovenskega proizvajalca je edini izdelek na trgu, ki ga lahko dobite, ki zaščiti tudi odbijač vozila tako, da se ne more poškodovati takrat, ko v prtljažnik polagate tovor ali ga jemljete iz njega. Gre za patentirano integracijo zaščite odbijača za avto.

Sedeža avtomobila pa lahko zaščitite tako, da na že izdelane gumbe pritrdite dodatno zaščito za sedeže takrat, ko jih zložite oziroma podrete, da bi v vozilo spravili večji kos tovora. Tako vaši sedeži ne bodo niti umazani niti poškodovani.

Zakaj nabaviti korito za vaš prtljažnik?

Korita za prtljažnik delujejo zelo preprosto, vendar izjemno učinkovito. Po vsem prtljažniku so prekati, ki lokalizirajo razsuto snov, na primer moko ali sladkor, prašek ali tekočino, na določeno mesto razsutja oziroma razlitja. Saj nizki robovi gumijaste strukture zadržijo tekočino na enem delu prtljažnika, ki se lahko razlije do določenega višjega robu. Teh višjih robov, kot neke vrste prekatov, je v prtljažniku več in razdelijo prtljažnik na mrežo. Tako se tekočina zadrži na določeni površini in se ne razliva naprej.

Ta korita za prtljažnik imajo okoli in okoli najvišji rob, ki je zadnja meja, ki zadrži razlito tekočino do nekaj litrov, če se razlije po vsem prtljažniku, ko jo je večja količina. Je tudi varovalo v primeru, da vozite v klanec ali navzdol in če ostro zavijate, da tekočina enostavno ne zdrsne izven korita za prtljažnik.

Kvaliteta in čiščenje

Gumijasta korita za prtljažnik so izdelana iz visoko kvalitetne gume, ki ni občutljiva na tekočine in snovi ter ne razpade. Ni podvržena staranju, zato je njena življenjska doba lahko več kot desetletje. Lahko se zvijajo in ne bodo spokala, saj so izjemno prožna.

Kar se tiče čiščenja, je za to poskrbljeno, da je enostavno. Prtljažnik je pritrjen z gumbi, ki se odpnejo in z lahkoto spet nazaj zapnejo. Če je v njem veliko tekočine ali snovi, ga lahko že prej počistite, da se ne razlije pri jemanju iz avta. Ali pa ga s pomočjo druge osebe dvignete ven. Nato tekočino in snov stresete ter ga enostavno sperete z vodo. Voda je lahko topla ali mrzla. Lahko uporabite tudi čistilo, če so se polile maščobe. Če je umazanija zelo trdovratna in zasušena, ga lahko malo namakate ali sperete pod pritiskom.

Sušenje je zelo hitro in ne traja prav dolgo, ker je guma odporna na vlago in vodo ter jo odbija. Ko je prtljažnik posušen, ga samo še nazaj namestite in pripnete, pa bo deloval naprej. Vaše vozilo pa bo povsem čisto in brez madežev.