Garderobne omare – kot ste si jih vedno želeli

Omara bi lahko enostavno rekli, da je le kos pohištva, ki se uporablja za shranjevanje predmetov vseh vrst. A ko gre za garderobne omare, so te veliko več kot le kos pohištva, saj vanje shranjujemo oblačila, obutve, torbe, modne dodatke … Zakaj si ne bi izbrali omaro po svojem okusu, ki bo popestrila vašo sobo in iz katere boste z veseljem in popolno preglednostjo oblekli ne zmečkano oblačilo. Ne glede na to, kako veliko omaro imate trenutno, je v njej vedno premalo prostora, kar je pri večini ljudi univerzalna težava. Med sezonskimi kosi oblačil, številnimi možnostmi obutve, torbic in obilico različnih dodatkov ni čudno, da si vsi želimo večje in boljše omare. Toda običajno je resnica, da več prostora kot imamo, bolj ga želimo do zadnjega kotička zapolniti, zato lepo vabljeni, da na spletni strani ToPohištvo najdete najbolj primerne garderobne omare za vaše želje in potrebe.

garderobne omare

Garderobne omare – kakšen model izbrati?

Si želite nove omare za oblačila, pa nikakor ne veste, kaj bi bila najboljša izbira za vašo garderobo? Če prenavljate dom, potem se vprašajte, ali je trenutna omara dovolj velika za vse, kar želite postaviti in obesiti vanjo? Če ni potem jo zamenjajte z novo. V tem primeru, dobro premerite prostor, po vseh dimenzijah, kjer bo omara stala. V preteklosti so na trgu prevladovale omare s klasičnim odpiranjem, zadnja desetletja pa so se jim pridružile garderobne omare z drsnimi vrati, vgradne omare po meri, omare z pregibnimi vrati itd. Zato se le odločite, kakšno omaro si želite imeti oz. kakšno potrebujete za svoj prostor in tako naročite. Na spletni strani ToPohištvu vam nudijo pestro izbiro omar v različnih dimenzijah vse od višine 185 cm do 230 cm in širine 45 do 300 cm ter globine 56 cm do 64 cm.

Garderobne omare – kakšno barvo izbrati?

Da bi vaš prostor optično povečali, potem izberite med belo, sivo, rjavo in bež barvo garderobne omare. V primeru, da bo omara nevtralne svetle barve, bo ta postala vizualno privlačna, saj svetla barva pomaga osvetliti prostor, kar je zelo pomembno. Če imate velik prostor in boste izbrali veliko omaro, potem izberite temnejšo nevtralno barvo, npr. rjavo. Ne glede na to, katero barvo garderobne omare boste izbrali, izberite jo na spletni strani ToPohištvo. Verjemite, da vam ne bo žal, saj boste dobili kakovostno, lepo in po meri garderobno omaro, kot ste si jo vedno želeli in jo trenutno potrebujete v garderobi.