Hidravlična dvižna miza podjetja Lestroj

Dvižna miza opravlja funkcijo dvigovanja, lahko skupaj s transporterjem, ki pomaga obdelovanec potiskati v smer obdelovanja. Kakovostna dvižna miza mizarjem in drugim mojstrom omogoča hitrejše in boljše delo ter olajša fizično delo, da ni tako naporno, če so obdelovanci težki. S tem je tudi delo dosti bolj natančno. Dvižna miza je super rešitev, kako si lahko prilagodite delovno mesto in razbremenite sebe oziroma zaposlenega.

Zakaj je dvižna miza tako uporabna?

Dvižna miza bo preprečila, da bi se poškodovali. To je njen glavin namen. Namreč razbremeni vašo hrbtenico, roke, noge in mišice ter kite. Tako preprečite bolečine v križu in vratu. Do poškodb okončin in hrbtenice ne bo več prihajalo, zato ne bo več bolnišk s tega naslova, kar pomeni več dela in več zaslužka. Več zaslužka pa pride tudi takrat, ko se hitreje dela in to omogoča prav ta miza. Kakovostna dvižna miza podjetja Lestroj vam bo tako prihranila denar in dejansko naredila dobiček, zato je zelo pametna in varčna investicija, ki se bo hitro povrnila.

dvižna miza

Hidravlične dvižne mize

Dvižna miza s hidravliko je uporabna v vsaki delavnici, naj bo še tako majhna ali velika. Med seboj se razlikujejo po namenu in načinu delovanja. Odlikuje pa jih velika moč dvigovanja. Kombinirate pa jo lahko s transporterjem, da je delo še lažje.

Hidravlična dvižna miza Lestroj 8596

Hidravlična dvižna miza Lestroj 8596 je izjemno priročna in majhna. Z lahkoto jo prestavite kamorkoli želite, saj ima kolesca in kompresor premičen. Njena nosilnost je 1500 kg. Višino lahko po lastni potrebi prilagajate tako, da uporabite ročico za upravljanje ter hidravlično črpalko.

Ta hidravlična miza za dvigovanje obdelovancev ima še štiri dodatne letve, s katerimi povečane nosilno površino. Zato to dvižno mizo kupuje veliko podjetnikov, ker se lahko prilagaja majhnemu prostoru ali se poveča po potrebi in to za enako ceno, zato gre za izjemno ugodno cenovno rešitev, ki se jo splača izkoristiti.

Največ pa jo uporabljajo mojstri v proizvodnji, ko obdelujejo različne obdelovance in jih je potrebno naložiti ali spraviti do stroja. Ta miza se lahko premika, zato je super pripomoček pri serijski proizvodnji. Ko mizo dvignete ali spustite, s tem vzdržujete enak nivo, kot ga ima delovni stroj, kar olajša vaše delo. Najbolj je uporabna takrat, ko je obdelovanec treba dvigniti, ko je na tleh.

Hidravlična miza s transportnimi valji

Dvižna miza s transportnimi valji je izjemno kvalitetna. Gre za mizo, ki ni samo pripomoček za dvigovanje, ampak po njej tudi obdelovanec lahko drsi v smer obdelave ali pa ga potegnete nazaj, ko je obdelan. Vaša naloge je le usmerjanje, da je obdelava čim bolj natančna, pri čemer ne boste potrebovali nobenega napora.

Miza deluje s pomočjo lastne hidravlične črpalke, ki ima moč 1,1 kW. To pa pomeni, da omogoča dvigovanje obdelovancev, ki so težki do 1000 kg. Velikost te delovne mize skupaj z valji je 2500 x 600 mm. Medtem ko ima razpon dviga od 300 do 1250 mm, kar je dovolj za obdelavo večine izdelkov.

dvižna miza

Avtomatska miza za razkladanje in nakladanje

Avtomatska dvižna miza je namenjena temu, da z lahkoto naložite ali razložite obdelovance in jih pripeljete do stroja ter obdelujete. Ima nosilnost 1500 kg in je super pripomoček pri strojih, kot sta robna lepilka in kontaktna brusilka. Miza tako ves čas drži obdelovanec na točno določeni višini, ki jo prej določite še pred obdelavo. Delavec bo tako razbremenjen in njegovo delo bo bistveno lažje, saj se mu ne bo več treba sklanjati ali dvigovati plošč.

Ta dvižna miza ima v najnižji poziciji valjčke, ki so dvignjeni in pripravljeni za pomik obdelovancev med nakladanjem. Senzor za višino lahko sami nastavite po višini. Ko je enkrat nastavljen, pa avtomatsko dviguje plošče na določeno višino.

Miza za dvigovanje s potisno napravo

Ta avtomatska nakladalna miza za plošče, ki je namenjena avtomatskim razrezovalnikom, samodejno dovaja obdelovance do različnih avtomatskih strojev. Nanjo lahko naložite obdelovance debeline od 10 do 60 mm. Težki pa so lahko do 60 kg.

Ta naprava za nakladanje je primerna za dovajanje obdelovancev na različne stroje. Med njimi so  kontaktne brusilke, avtomatske stiskalnice in nanašalci lepila.

Dolžina obdelovancev, ki jih ta stroj lahko nosi in transportira je od 300 do 2440 mm. Medtem, ko je  širina obdelovancev od 300 do 1220 mm. Optimalna debelina obdelovancev, ki je najbolj priporočljiva za zanesljivo delovanje, pa je od 10 mm do 60 mm. Največ, kolikor lahko obdelovanci tehtajo pa je 60 kg. Z največjo možno hitrostjo lahko v eni minuti ta stroj naloži tudi do 5 plošč.

Avtomatska nakladalna miza s potisno napravo je odličen stroj, ki olajša in pospešil delo v vsakem podjetju. Zato jo je nujno imeti, da boste lahko naredili več in zaslužili več. S tem boste prehiteli marsikatero konkurenco na trgu.

Ponudba podjetja Lestroj

V ponudni ima podjetje Lestroj še več takšnih naprav priznanih proizvajalcev, ki vam bodo olajšala in avtomatizirala delo. Pogosto dobijo na voljo tudi nove, še bolj izpopolnjene stroje, zato je dobro spremljati njihovo ponudbo ter tehnologijo, jih obiskati in poklicati prodajalca, da ste seznanjeni z najnovejšimi trendi ter ste v koraku s časom. Ne dovolite, da bi vas konkurenca prehitela in vam pobrala trg, ki si ga zaslužite.