Avtomobilski nadstreški za zaščito vašega vozila

V podjetju Boštjan Golob, s.p. se ukvarjamo z izdelavo vseh vrst ostrešij ter nadstreškov. Usposobljeni smo za profesionalno opravljanje različnih krovskih in tesarskih del. Svoje storitve opravimo popolnoma po vaši meri, seveda pa v projekt vnesemo lastno strokovno znanje – le tako smo z rezultatom zadovoljni tako mi, kot naše stranke.

avtomobilski-nadstreski-1

Kot rečeno, bomo v našem podjetju poskrbeli tudi za zaščito vašega jeklenega konjička pred različnimi zunanjimi vplivi, kot so toča, deževje ali sneg. Avtomobilski nadstreški so odlična ter ugodna priložnost, da se izognete neljubim poškodbam vašega avtomobila, hkrati pa tudi sebi olajšate dovoz do samega objekta.

Včasih je bila garaža zagotovo zelo pomemben del vsakega objekta. Pa danes? Žal malo manj, saj je z njimi kar nekaj težav. Med drugim lahko garaže (ki so običajno neogrevane) poskrbijo za izgubo toplote v prostorih zraven ter nad njo, obenem pa ne nudijo dovolj velikega pretoka zraka. Zaradi prenizke zračnosti se v avtomobilu lahko pojavi vlaga ter posledično prekomerno rošenje stekel in pojav vlažnih madežev. Pojavi se lahko tudi prekomerno rjavenje karoserije vozila, predvsem zaradi soli, ki jo skupaj z njim pozimi vnesemo v prostor.

avtomobilski-nadstreski-2

Avtomobilski nadstreški omogočajo, da se izognete mnogim zgoraj navedenim nevšečnostim. Tako boste vedno imeli funkcionalen prostor za parkiranje, kjer bo vaše vozilo (oz. vozila) vedno zaščiteno. Različni materiali, kot so les, aluminij ali jeklo, omogočajo nešteto možnosti za doseganje trajnosti ter odličnega izgleda. Odločite se lahko tudi za kombinacijo različnih materialov ter ustvarite popolnoma unikaten estetski učinek, ki bo navdušil vso družino, pa tudi obiskovalce. Kakovostna kritina v obliki polikarbonatnih plošč, kaljenega stekla ali klasičnih strešnikov bo na drugi strani poskrbela za popolno varnost. Avtomobilski nadstreški so lahko zgrajeni v najrazličnejših velikostih, pa tudi na različnih mestih. Tako nudijo najvišjo stopnjo fleksibilnosti svojim uporabnikom.

Kontaktirajte nas še danes, dogovorili se bomo za  najboljšo rešitev vašega objekta!