Vrata Planet Plus

Ste v fazi, da izbirate vrata za svoj novi dom, ali ste se odločili, da jih zamenjate, ker so že svoje odslužila. Najmanj krat se odločimo za zamenjavo vrat, saj imajo dolgo življenjsko dobo, kot notranja, tako tudi zunanja. Vrata so del stavbnega pohištva v vsakem stanovanju, saj brez njih nekako ne moremo imeti intime v vsakem prostoru.

vrata

Če hočemo imeti res kvalitetna moramo gledat, da zadržijo toploto, hrup iz notranjih ter zunanjih prostorov. Ker danes dobimo jih že skoraj v vsaki trgovini, ne vemo kaj nam ponujajo, čeprav vse povsod piše, da so kvalitetna. Vedno ni tako, saj hočejo določene trgovine samo pridobiti kupce. Komu je vseeno kakšna vrata kupi, mu ne bo težko poiskat trgovino, kupil bo kar v prvi trgovini. Nekateri pa res hočemo imet kvalitetna ter od vrhunskih proizvajalcev. Takšna vam ponujajo v Planet Plus, kjer vam strokovnjaki pomagajo pri izbiri, vam svetujejo ter vam res nudijo vrhunska ter kvalitetna, notranjih in zunanjih vrat. Preden greste v nakup, morate vedet dimenzije oziroma velikost, da se vam lahko prilagodijo in, da vam bodo ustrezala na odprtino, ki jo imate namenjeno za vrata. Tudi malo premislite iz kakšnega materiala naj bodo, na katero stran se naj odpirajo poleg tega je tudi stil pomemben, če hočemo biti zadovoljni. Saj nekako hočemo, da se ujemajo estetsko našem domu. Lahko izbiramo lesena, steklena, drsna, harmonika ali pa klasično krilno. Če niste prepričani katera vam najbolj ugajajo, vam bodo svetovalci sigurno pomagali pri pravilni izbiri.

Drsna so nekako prilagojena prostoru, kjer res nimamo dovolj prostora za odpiranje. So zelo enostavna ter se lahko prilagajajo vsakem prostoru. Teh vrat res ni težko na montirati, saj jih lahko kar na strop ali v steno. Odpiraš jih lahko v eno ali obe smeri, nekateri jih vstavijo tudi, kot v garderobno omaro. Najpogosteje jih nabavijo tisti, ki imajo manjše stanovanje, ampak tudi v velik se lepo obnesejo in nekako popestrijo vaš prostor.

Lesena so že od nekdaj najbolj popularne, ter jih imamo skoraj vsi doma. Danes se dobijo že v vseh barvah, dimenzijah ter v različnih vzorcih. Lahko jih tudi kombinirate s steklom, kar dobimo v prostor dodatno svetlobo.

Tudi steklena vrata so danes postala že kar uporabna, zamislimo si jih lahko povsod, kjer nam ni pomembno, da nekdo vidi v naš prostor. Sami morate vedet, če kje v vašem stanovanju imajo pomen, se vam podajo, poleg tega moramo razmišljat, da se steklo hitro zlomi.