Ustanovitev podjetja in vi

Če še ne veste, ustanovitev podjetja ni ravno enostavna. Ne morete kar reči “Jaz imam od zdaj naprej podjetje, ki se imenuje tako in tako, in se ukvarja s tem in tistim”. Če hočete imeti podjetje, boste morali postoriti kar ogromno število stvari in prevoziti kar nekaj kilometrov v isto smer ter izpolniti en kup papirologije. Poleg tega pa morate za d.o.o. podjetje imeti še kar nekaj kapitala, da lahko taka ustanovitev podjetja sploh uspe.

Odvisno od tega, kakšen tip osebe ste, vam bo mogoče ta proces zanimiv in boste z veseljem šli skozi, če pa imate kratko vžigalno vrvico in se hitro razjezite, pa mogoče tak obširen proces, ki ga zajema ustanovitev podjetja ne bo ravno za vas. Tu je sicer še rešitev katero lahko uberete, če hočete imeti svoje podjetje. Ta rešitev je takšna, da nekdo drug namesto vas ustanovi podjetje v svojem imenu, ter ga potem prepiše na vas. Če vas ta rešitev zanima obiščite www.nakuppodjetja.si/ustanovitev-podjetja/.

ustanovitev podjetja
ustanovitev podjetja potem pa “nakup” oziroma prepis

Na zgornji strani se ukvarjajo prav s tem. Ljudje, ki so kratkih živcev pridejo k njim, ter jim povedo, kakšno podjetje želijo imeti, kako bi se to podjetje imenovalo, s čim bi se ukvarjalo, kakšen logotip bi imeli in tako naprej… Ustanovitev podjetja potem poteka tako, da se oni ubadajo s papirologijo in vsemi malenkostmi vi pa delate kar vas je volja. Ko je podjetje ustanovljeno, vam sporočijo da je ustanovitev podjetja stekla, sedaj pa ga je le še potrebno prepisati.

Podjetje se potem prepiše na novega lastnika, se pravi na vas, podjetju, ki pa vam je ustanovitev podjetja poenostavilo in olajšalo, pa morate izplačati manjšo vsoto. Dobro pri tem je, da lahko začnete s podjetjem takoj poslovati in zagotovo se boste počutili odlično ker ste pred nekaj dnevi “naročili” podjetje, potem ste ga pa prejeli in lahko takoj začnete z akcijo!