Tahirović Sara po zmagi Paradise hotel

Tahirović Sara je bila poleg Denija zmagovalka resničnostnega šova Paradise Hotel. Nagrada je bila 50 tisoč evrov, ki pa sta si jo zmagovalca razdelila na pol. Ob vprašanju kako bo Tahirović Sara porabila denar je odgovorila, da se rada ukvarja s kozmetiko, ter si želi denar porabiti nekje na tem področju. Z Denijem sta se tudi pogovarjala da bosta nekaj denarja nakazala tudi Filipu in Alji. Oba zmagovalca, Deni in Tahirović Sara sta se seveda v zadnjem tednu tudi dogovarjala, da bi si nagrado razdelila. Tahirović Sara pravi, da se je v šovu za 6 kilogramov zredila, zaradi hrane pa je tudi morala v bolnico, pravi tudi, da je bila prebava slaba. Za to je res kriva hrana ter tudi lokacija, saj je za človeško telo šok, ko se mora kar naenkrat navaditi na drugačno hrano kot jo je vajeno. V različnih krajih po svetu tavajo različni patogeni, ki na ljudi, ki nimajo razvite odpornosti proti njim, vplivajo negativno.

Tahirović Sara

Ko se je šov, Paradise Hotel končal, pa so si ga udeleženci lahko končno tudi ogledali iz pogleda kamer in tako videli sami sebe ter svoje reakcije, odzive ter še kaj.  Tahirović Sara je opazila, da je zelo podobna svoji sestri in pa da je njen glas drugačen. Vendar, to velja za vsakogar, da je glas drugačen če je posnet ali pa če poslušaš samega sebe, to je zaradi raznih vibracij glasu, v glavi govorečega.

Tahirović Sara je v šovu tudi pridobila razne izkušnje, kot je zaupanje. Takšna izkušnja lahko človeka zelo spremeni, saj človek, ki ljudem lažje zaupa ima potem lahko tudi večji krog prijateljev. Ljudje, ki pa zaupajo le majhni peščici, pa so bolj osamljeni. Tahirović Sara pa je tudi ugotovila, da je sposobna narediti veliko več, kot pa je sama mislila.