Notranja vrata podjetij Markelj in Peternelj

Notranja vrataKadar se odločimo za graditev ali pa zgolj preurejanje našega stanovanja oziroma hiše kaj hitro naletimo tudi na to, da bi bilo potrebno menjati notranja vrata. Seveda želimo, da bi bilo treba notranja vrata menjati čim manjkrat, vendar pa za to moramo tudi nekaj storiti. Dobro moramo premisliti o tem, kakšna notranja vrata si želimo in kakšna potrebujemo, pozorni pa moramo biti predvsem na kvaliteto vrat. Problem pri nakupu oziroma izbiri notranjih vrat pa se pojavi predvsem takrat, kadar imamo opravka z nekoliko bolj sodobno arhitekturo oziroma z nekoliko bolj neobičajno velikostjo in obliko prostora, kamor želimo dati nova notranja vrata. Poleg tega si velikokrat zamislimo artikel, kakršnega želimo in imamo nato težave najti točno tak izdelek. Takšne in drugačne dileme oziroma težave pri izbiri in nakupu notranjih vrat pa reši storitev izdelave notranjih vrat po naročilu, ponudbo le teh pa si lahko ogledate na:

V kolikor se namreč odločite za izdelavo notranjih vrat po naročilu, ste lahko prepričani, da bo končni izdelek primeren glede velikosti, oblike, materiala in na sploh celotnega videza. Pri izdelavi notranjih vrat po naročilu bodo strokovnjaki namreč upoštevali mere vašega prostora in pa vaše želje oziroma potrebe glede materiala, barv, detajlov, ključavnic, stekla in tako dalje. Kje pa si lahko zagotovite izdelavo kvalitetnih notranjih vrat po meri? V Sloveniji imamo seveda več takšnih podjetij oziroma mizarstev. Odločite se lahko na podlagi mnenj znancev oziroma prijateljev, glede na bližino podjetja vašemu domu, glede na reference napisane na spletu in tako dalje. V tem članku pa vam želimo predstaviti mizarstvo Markelj in Peternelj, dve zelo uspešni podjetji na področju izdelave notranjih vrat.

Družinsko podjetje Peternelj se že več kot 100 let ukvarja z mizarsko dejavnostjo in sicer natančneje z izdelavo notranje opreme in notranjih vrat po naročilu. Mizarstvo Peternel pri izdelavi uporablja najbolj sodobne stroje in upošteva najvišje standarde kakovosti. Pomembna je tudi uporaba kakovostnih materialov in tudi kar najbolj kvalitetno okovje. Projektanti in arhitekti, ki sodelujejo z omenjenim mizarstvom, pa posvečajo posebno pozornost estetski dovršenosti, funkcionalnosti in udobju samo za vas.

Mizarstvo Markelj pa je ravno tako družinsko podjetje, ki pa se z izdelavo notranjih vrat ukvarja od leta 1995. Poleg notranjih vrat vam podjetje Markelj nudi tudi izdelavo vhodnih vrat, stopnic, kuhinj in ostalega pohištva. Sodobni numerično krmiljeni stroji omogočajo natančno in kvalitetno delo, ki pripomore k uspehu podjetja. Tehnologija in kolektiv z bogatimi izkušnjami vam nudi izpolnitev vseh vaših želja.

Priporočamo vam, da obiščete spletni strani obeh mizarstev, seveda pa lahko preverite tudi ponudbo drugih podjetij. Premislite o tem, kakšna notranja vrata si želite vi in poiščite strokovnjake, ki vam bodo pomagali do uresničitve vaših sanj. Kvalitetna in estetsko dovršena notranja vrata vam bodo vsekakor polepšala vaše bivanje.