Današnji dnevni horoskop

Vas zanima kaj vam napoveduje današnji dnevni horoskop za področje ljubezni in denarja? Današnji dan bo veliko znamenjem postregel s presenečenji, na katera bodo reagirala povsem različno. Ob tem se bodo mnogi spraševali o smislu in kvaliteti trenutnih odnosov z bližnjimi, drugi pa bodo imeli več sreče na ljubezenskem in finančnem področju.

Dnevni horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Zbudili se boste z neprijetnim občutkom, ki vas bo spremljal ves dan, a vse do večera ne boste mogli ugotoviti, zakaj. Napeti in negotovi boste, kar bodo opazili vaši najbližji. Dnevni horoskop vam svetuje, da si ob koncu dneva pripravite sproščujočo kopel, čas namenite sebi ter se izogibate vsem potencialnim konfliktom.

Dnevni horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Pred vami je dan, poln presenečenj. Najprej vam bo na poti v službo pot prekrižal star znanec, nato pa vas bo nepričakovano poklical partner s pomembno novico, ki vas bo spravila iz tira. Ob tem razmislite, kaj si resnično želite, saj se že lep čas otepate sprememb, a v sebi veste, da bi bile nujno potrebne.

Dnevni horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ponovno se boste soočili z zdravstvenimi težavami in to ravno ob najmanj primernem času, zato bo današnji načrt moral nekoliko počakati. Naj vam bo to v opomin, da je skrajni čas, da okrepite svoj imunski sistem, tudi če se vam zdi, da ste sicer popolnoma zdravi. Boste pa imeli zato nekoliko več sreče na finančnem področju.

Dnevni horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Spomin iz preteklosti vas bo danes napeljal k temu, da ga boste utopili na povsem neprimeren način – z opojnimi substancami. Vsi prijateljevi poskusi, da vas spravi iz tega začaranega kroga, bodo padli v vodo, vi pa boste na koncu dneva še le še bolj razočarani. Ne obupajte, jutri je nov dan!

Dnevni horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Danes boste pokazali svoje zobe in se uspešno spopadli z nepričakovano situacijo. To vam bo vlilo dodatne samozavesti, ki jo boste ob koncu dneva s pridom izkoristili pri svojem partnerju. Čas je, da znova obudite strasti, pa tudi partner bo pozitivno presenečen. Od tu bo šlo vaše ljubezensko življenje samo še navzgor.

Dnevni horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Pred vami je umirjen dan, kar vam bo ustrezalo, saj zadnje čase vse preveč časa posvečate vsem drugim, le sebi ne. Odpravite se v naravo ali v fitnes – kar vam je ljubše – ter v lastni družbi naredite nekaj pozitivnega za vaše telo. Tako boste enkrat za spremembo pozabili na vse skrbi, ki so ujete v vaših mislih.

Dnevni horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Prijatelj vam bo v zadnjem hipu obrnil hrbet, čeprav sta se dogovorila za pripravo skupnega projekta. To bo vašo tehtnico prijateljstva prevesilo v negativno smer in cel dan boste kuhali zamero. Premislite, s kakšnimi ljudmi se družite – morda je čas, da si poiščete novo družbo, saj se zavrnitve ne morejo dogajati v nedogled.

Dnevni horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Na finančnem področju se vam bo končno nasmehnila sreča, saj boste poplačali še zadnje dolgove, ki se vam vlečejo že kar nekaj časa. Lažje boste zadihali in optimistično začeli kovati načrte za prihodnost. Naj vam bo to v opomin, da morate z denarjem resnično ravnati bolj preudarno. Svoje veselje boste podelili z najbližjimi in ustvarili nove lepe spomine.

Dnevni horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Tudi danes boste v akciji – s svojo idejo boste sodelavcu rešili dan, sami pa boste polni samozaupanja sprejeli odločitev, ki ste se je že nekaj časa bolj ali manj spretno izogibali. Če ste samski, se le ozrite naokoli, že nekaj časa vas opazuje oseba, a si ne upa storiti prvega koraka. Če tudi vi gojite zanimanje zanjo, le pogumno prevzemite prvi korak.

Dnevni horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Sanjarili boste o dopustu, za katerega letos ne veste, če si ga boste zaradi okoliščin lahko privoščili. Finance vam že lep čas povzročajo preglavice. Zmedenost vas bo spremljala ves dan, zato le pazite, da vas šef ne zaloti pri nedelu. Še zadnje, kaj si sedaj želite, so slabi odnosi na delovnem mestu.

Dnevni horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Ne boste mogli pozabiti včerajšnjega prepira s partnerjem in ves dan se boste spraševali, ali je resnično vredno še vlagati v ta odnos. Ponavljajoča nesoglasja so vam načela vaše psihično zdravje in danes si boste to končno priznali. A ne skrbite, dan se vseeno ne bo končal tako slabo, kot se je začel.

Dnevni horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Postavljeni boste pred odločitev, ki lahko vaše življenje za več mesecev obrne na glavo. Ustrašili se boste in se umaknili vase, saj niste zmožni hitrih reakcij oz. odzivov. Najbolje se počutite v zavetju lastnega doma, zato boste večer preživeli v razmišljanju, kaj storiti. Morda bi bilo dobro, da se za nasvet obrnete k svoji družini.