Tangice za zapeljivke

Vse ženske hočejo biti lepe in brez napak, da bi očarale moške. Tangice vam pri tem lahko, zelo veliko pomagajo. Tangice so žensko spodnje perilo, ki poudari zadnjico, da je postava ženske, čim bolj popolna. Narejene so iz majhnega kosa tkanine vendar so zelo trpežna.

tangice-1

 Tangice se razlikujejo glede na to, kolikšen del zadnjice pokrijejo. Klasičen tangice imajo v pasu ozek del tkanine k se v zadnjem delu razširi. String tangice imajo kos tkanine samo na sprednjem delu, okoli pasa pa je samo trak. Najbolj posebne so C-string, ki se nataknejo od spodaj, namreč nismo trakov, ki bi prišli okoli pasu. Izumil jih je Newyorški župan, ki ni prenesel golih plesalk in zato naročil, da jim sešijejo vsaj mini hlačke. Tangice za zdravje niso najbolj primerne, zato se jih nosi samo ob posebnih priložnostih. Nošenje ni priporočljivo med menstruacijo ali rekreacijo, kajti lahko pride do resnih zdravstvenih težav. Navadne spodnjice so veliko bolj primerne za nošenje, ker dihajo, ne dražijo kože in so udobnejše.

Tangice nosijo predvsem mlajše ženske, ki hočejo biti privlačne in izzivalne. Niso najbolj primerne za gospodinje ali ženske, ki veliko hodijo. Obstajajo tudi moške tangice, ki pa niso ravno popularne, namreč med moškimi so še vedno najbolj popularne boksarice.

tangice-2

Na zapeljiva.si je široka paleta tangic za vse ženske. V tej trgovini najdemo vse vrste. Vsaka ženska bo našla artikel zase. Vse tangice so narejene iz kvalitetnih materialov in ročno sešite. Poleg tega trenutno poteka, velika razprodaja, zato je večina artiklov po noro znižanih cenah. Artikel preprosto dodajte v košarico in plačajte. Dostavljen vam bo na vaš naslov. Če imate kakršnakoli vprašanja lahko kontaktirate zaposlene, namreč nudijo pogovor v živo, da čim prej odgovorijo na vaša vprašanja.