Pedimed poskrbi za nego nog

Center PedimedImate probleme z odvečno ali razpokano kožo na podplatih? Se vaših nohtov na nogah lotevajo glivice ali pa so vraščeni in boleči? Kot vsi drugi deli telesa, tudi stopala potrebujejo dovolj nege. V Centru Pedimed poskrbijo za nego nog na enem mestu. Obiščite stran http://www.pedimed.si in se naročite na storitve za nego nog, kot so medicinska pedikura, reševanje vraščenih nohtov, odpravljanje glivic na nohtih itd.

Stopalo spada med najbolj obremenjene dele človeškega telesa, zato je potrebno dobre nege. Kurje oko, vraščeni nohti, zadebeljena koža, glivični nohti ali odvečna koža na stopalih so težave stopal, s katerimi se znajo učinkovito spopast v Centru Pedimed. Pri svojem delu strokovno usposobljeno osebje uporablja kirurško sterilne inštrumente ter vrhunsko in najsodobnejšo opremo. Vsako stopalo spremljajo kartotečno in fotografsko. Center Pedimed sodeluje z vrhunskimi proizvajalci kozmetike za nego nog, zato svojim strankam znajo svetovati glede pravilne izbire izdelkov, kot so kreme, spreji, sredstva za glivična obolenje nohtov in podobno.

Glivice na nohtih so zelo pogosta zdravstvena težava na stopalih. Debelitev, drobljenje, neprijeten vonj in izgled nohta so znaki glivične okužbe nohtov. Tako kot skoraj vsako stvar na tem svetu, se tudi to težavo da sanirati. V Centru Pedimed uporabljajo zanesljive metode za odpravljanje glivičnih okužb. Prav tako se znajo spopasti s še eno večjih težav na stopalih, in sicer vraščenim nohtom. Zdravljenje tega izvajajo s 3TO sponko, ki je alternativa operacijam, saj so pri kirurških posegih potrebne ponovitve, sam poseg pa je tudi boleč. Sponka pacientu nudi hitro olajšanje in ne prinaša nobenih težav pri nošenju obutve.

Poskrbite za svoje nohte in se odločite za kozmetično pedikuro z lakiranjem. Nudijo vam oblikovanje nohtov, krajšanje nohtov, nanos ustrezne kreme in lakiranje nohtov. Tako boste pridobili na samozavesti in svoja stopala ponosno razkazovali v vročih poletnih dnevih.

V primeru, da se srečujete s katerokoli težavo s stopali, nikar ne odlašajte in se oglasite v Centru Pedimed, kjer vam bodo z veseljem pomagali.