Nad nahod s Sinupretom

Ena najpogostejših zdravstvenih nadlog v vsakdanjem življenju je zagotovo zamašen nos, sploh ko se menjajo letni časi, v prehodnih obdobjih, ko se temperature naenkrat malo znižajo, se kar hitro pojavi izcedek iz nosu. Priporočamo boj nad nahod s sinupretom, saj je naravno, varno zdravilo, ki se uspešno spopada z nahodom in sinusitisom, z enima najpogostejših zimskih obolenj. Za nahod je značilno, da ga pogosto spremljata tudi glavobol in vročina ter pritisk v glavi, ki ga povzročijo zaprte dihalne poti. Pri nahodu gre za vnetje  zgornjih dihal in za vnetje obnosnih votlin, ki so zelo pneprijetni, saj se z zaprtim nosom izredno težko spi, poleg tega pa skorajda ne okusimo hrane in si moramo ves čas brisati nos, kar nam tudi draži kožo na nosu.

nahod

Dejstvo je da nahod in sinusitis povzročijo virusi ne bakterije, kar pomeni, da se jih ne more zdraviti z antibiotiki, temveč se lahko odpravlja le simptome. Sinupret vsebuje pet dokazano zdravilnih zelišč, ki pomagajo pri odpravi le teh in sicer bezgov in jegličev cvet, zeli kislice in sporiša ter korenino rumenega svišča. Skrivnost učinkovitosti zdravljenja je ravno v kombinaciji vseh teh zelišč, saj skupaj ustavrijo veliko močnejši efekt, kot če bi vsakega uporabljali posamično. Zdravilo zmanjša zatečenost vnete nosne sluznice, izboljša samo drenažo sinusov, ter razredči nosno sluz in s tem tudi olajša izločanje sluzi, ki čisti sinuse in tako nahod hitreje mine. Ko se nosnice odprejo se seveda prenehajo tudi glavoboli in pa neprijeten pritisk v glavi.

Sinupret pri nahodu deluje protivirusno, protivnetno in tudi protibakterijsko, kar pripomore k večji imunosti. Ker je zdravilo rastlinskega izvora, ima status varnega, neagresivnega izdelka, ki na telo in zdravje vpliva predvsem blagodejno in nahod pozdravi na telesu prijazen način, za razliko od sintetičnih, kemijsko-pridelanih, laboratorijskih zdravil, ki sicer pozdravijo bolezen, vendar dostikrat tudi porušijo naravno ravnovesje v telesu. Zdravilo je odobreno in varno tudi za uporabo pri otrocih, ki imajo nahod.