Vozički 4moms

Predstavljamo vam ugodne,nove ter moderne vozičke 4moms. Modni vozički 4moms so zelo enostavni za uporabo. Omogočajo vam samodejno zlaganje vozička (zložimo ga ročno ali pa z pomočjo gumba). Enkratni vozički 4moms, ki vsebujejo lastno napajanje (dva generatorja v zadnjih kolesih napajata voziček med hojo). Vozički 4moms nam omogočajo varnost, saj imajo veliko osvetljenih delov. Vsebujejo LCD zaslon (imajo vgrajen termometer, števec prevožene razdalje, prikaz baterije ter merilnik hitrosti). Vozički 4moms so tudi zelo priročni, ker imajo veliko prostora za shranjevanje (imajo žep in vrečo za shranjevanje majhnih predmetov). Da vam bi bili vozički 4moms še bolj priročni, vam ponujajo tudi: košaro za otroke, zaščita pred dežjem, polnilnik za telefon ter nastavek za avtomobilski sedež. Vozički 4moms se lahko zložijo zelo so uporabni saj jih lahko povsod vzamete s sabo. Vozički 4moms imajo tudi veliko prednosti, če na kratko povzamemo: zlaganje vozička, ima kar lastno napajanje, polnilnik za telefon ter LCD zaslon, luči, prostor za shranjevanje.vozički

Tehnične lastnosti: vozički 4moms merijo 71 cm v širino in 99cm v višino. Njihova teža je 12kg. Sedež je primeren od 6 mesecev do teže 18 kg.

Vozički 4moms ponujajo res veliko možnosti ki, vam popestrijo dan kadar boste uporabili voziček.

To je res zelo uporaben voziček, ki se ga splača kupiti. Zagotavljamo, da vam ne bo žal. Tako boste lahko bolj sproščeno hodili na sprehode saj boste vedeli da ste na temni poti vidni. Voziček je stabilen in ne more prenehati delovati kar tako. Super je, ker lahko med hojo polnite telefon, ki vam omogoča tudi neko vrsto varnosti. Tudi z prevoženo potjo ne boste imeli težav saj vam nebo treba skrbeti koliko ste prevozili ampak boste samo pogledali na števec ki, ga vsebuje ta super voziček.

Cena vozička: 1.249eur v ceno je vključen okvir, športni sedež, siva podloga

Dodatki:

košara za otroka: 220 eur

barvna podlaga: 115 eur