Modne moške ure

Moške ureImate slab občutek za čas in to slabo vpliva na vaš delavnik? Na spletni strani futurius.si imajo mogoče ravno pravšnje moške ure za vas.

Moške ure na futurius.si, ne samo da so narejene iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, dajejo vtis stila modernega moškega, ki mu ni mar za svoj izgled. Tudi pašček katerega si ovijete okoli zapestja, ko nadenete uro, je narejen iz visokokakovostnega pravega usnja, tako da vam te moške ure nudijo izredno udobje ter izgled urejenega, modernega moškega.

Ker ima skoraj vsak človek drugačen okus oz. stil, vam je na voljo več ur. Nudijo vam moške ure znamk Shark, Kronen & Shone, Orkina ter še nekaj drugih manj poznanih znamk, vendar ne manj kvalitetnih.

Če niste pristaš ur, ki imajo usnjen pašček, imajo na voljo tudi take iz nerjavečega jekla v srebrni ter zlati barvi. Ko smo že pri tem, imajo na izbiro črne, bele, rdeče, rjave, modrikaste ter rumene moške ure. Vse pa so tudi vodoodporne na pojave, kot so rahel dež ali prš. Niso primerne za potapljanje, prhanje, plavanje in druge podvodne aktivnosti.

Dame, te moške ure so lahko tudi odlično darilo za vašega dragega. V kolikor mu podarite uro, ne smete več dopuščati da bo še kdaj zamujal. Večina moških ur na prej omenjeni spletni strani ima po 6 kazalcev, ki prikazujejo čas in datum.

Moške ure so le delček kolekcije, ki jo vam ponuja futurius.si. Ogledate si lahko še, usnjene moške pasove, denarnice,  zapestne trakove kakor tudi verižice. Priskrbite si lahko tudi etui za vaš mobilni telefon. Tako bo le ta obvarovan pred praskami, udarci in umazanijo.

Če je vašo spletno naročilo presega vrednost 40-ih€, je dostava vašega artikla popolnoma brez plačna. Plačilo lahko opravite preko predračuna ali pa po prevzetju. Če vam vaš prejeti izdelek ni všeč, ga lahko v roku 14-ih dni od prejema naročila brez obveznosti vrnete, oni pa vam vrnejo denar.

Moške ure na futuris.si dajejo vtis modernega in šarmantnega moškega, zato jih imejte tudi vi.