Kvalitetne klimatske naprave

Klimatske napraveSpletna trgovina REAM ima v ponudbi pestro izbiro in ponudbo za klimatske naprave, toplotne črpalke, razvlažilce zraka, sušilce rok, prezračevalne naprave, zračne zavese, kondenzacijske razvlaževalce ter absorbcijske razvlaževalce. Podjetje REAM je pooblaščen uvoznik in prodajalec naprav in izdelkov priznanih proizvajalcev in blagovnih znamk, kot so Mitsubisi Electric in Aerial.

Klimatske naprave so v ponudbi v različnih kategorijah. To so sobne klimatske naprave, profesionalne klimatske naprave in VFR sistemi. Pod sobne klimatske naprave spadajo stenske, talne, kasetne, kanalske enote in multi sistemi. Pod profesionalne klimatske naprave pa spadajo notranje enote, ki so stenske, kasetne, kanalske in podstropne, pod zunanje enote pa spadajo Zubadan, Power inverter ter Standard inverter. VRF sistemi so klimatske naprave s pretokom hladiva, ki je spremenljiv. Na voljo so vam zunanje in notranje enote VRF sistemov. Pod notranje enote spadajo stenske, kasetne, kanalske, podstropne in parapetne klimatske naprave, pod zunanje enote pa spada zračno hlajenje toplotne črpalke in vodno hlajenje toplotne črpalke.

Mitsubishi Electric je najkvalitetnejša znamka za klimatske naprave, ki nudi izjemno kvaliteto in dostopno ceno klimatskih naprav. Klimatske naprave so pravzaprav naprave sodobne tehnologije, ki v vročih poletnih dneh pridejo še kako prav. Klimatske naprave vroč in onesnažen zrak v prostoru očistijo in filtrirajo ter vzdržujejo primerno vlažnost in temperaturo v prostoru. Za več informacij lahko obiščete spletno stran ream.si ali pa jih kontaktirajte.