Izbira ženske ure

Izdelki, ki jih kupimo za naše prijatelje, so dani iz srca, tako pa je tudi pri ročnih urah. Ženske ure, ter tudi ostale, so bile pred nekaj leti prestiž, danes, pa jo lahko ima vsak, ker so materiali, ki jih morajo ročne ženske ure, imeti danes zelo poceni. Te ponavadi kupujemo za njih, a izbira ni tako enostavna kot se zdi. Ko jih kupujemo ponavadi gledamo tiste, ki so na všeč, na gledamo pa na ure, ki so všeč vašemu prijatelju. Tistemu, ki kupujemo moramo dobro poznati, vedeti moramo njegov stil, ter karakter.

zenske-ure-2

Če tega ne veste, pa je dobro, da izberete neko klasično uro, z barvo, ki je njemu všeč.  Večina ljudi ima v svojem predalu vsaj dve uri, ena je bolj za resne dogodke, ponavadi so takšne črne barve, da nevtralizira karakter, takšne so idealne za poslovne dogodke. Druga ura pa je bolj za prosti čas, z prijatelji ali družino, ura se ponavadi poda karakterju in stilu osebi, ki jo nosi. Ženske ure, so zadnja leta lep in priročen modni dodatek, ki bi jo naj imela vsaka dama. Na spletni strani Super Ura, lahko najdete različne ženske ure, ki imajo kvaliteten mehanizem, Quartz Seiko VH 65, ki so vodoodporne, z 3ATM oznako, ki pomeni, da jih dež ali politje ne bo škodovalo, oznaka pa ne pomeni, da je primerna za plavanje ali potapljanje, oz., da ni vodotesna.

zenske-ure

Njeno ohišje je kakovostno, narejeno iz cinkove zlitine, kar uri doda prefinjen videz. Tehta le 28 g, kar vam omogoča, da jo lahko nosite cel dan, brez, da bi vas bolela roka. Poleg ure, imate na kazalec, ki kaže datum, tako, da boste vedno natančni in ob pravem času na določenem mestu. Pašček, je narejen iz pravega usnja, kar vam bo dalo udoben občutek. Za dodatne informacije pa obiščite njihovo spletno stran.