Hotel Ljubljana

Hotel LjubljanaVsak se rad odpravi na večdnevno počitnikovanje. Bodisi v hribe, na morje, znana mesta … A preden se odpravimo od doma, najprej premislimo kje bomo prenočili. Najbolj priljubljeni so seveda hoteli, saj ponujajo prenočišče, hrano in pijačo ter razne storitve za razvajanje. Količina udobja je seveda odvisna od tega koliko smo pripravljeni za to plačati.

Hotel Ljubljana oziroma hotel Medno je nadvse prijeten hotel. Če se odločite za večdnevni obisk Ljubljane je hotel Ljubljana prava odločitev za vas. Ponuja vam moderno opremljene sobe, ki vam pričarajo odličen domač ambient. Vsaka soba ima televizijo in telefon, brezplačen internet, pa tudi mini bar in sef, kamor spravite dragocene stvari med vašo odsotnostjo. Sobe imajo tudi kopalnico, v kateri je sušilnik za lase, milo in šampon, brisače in kopalni plašč. Hotel Ljubljana vam ponuja tudi najboljše hotelsko osebje, ki poskrbi, da so vse želje v celoti izpolnjene. Hotel Ljubljana je priljubljen tudi zato, ker v sebi nosi bogato zgodovino. V nekdanji Jugoslaviji je bil hotel Ljubljana zgrajen kot prvi motel. V njem so potekali sestanki vseh pomembnejših ljudi. V njem je večkrat prenočeval tudi predsednik nekdanje Jugoslavije, Tito. Ko je motel po večletni uspešnosti zaradi osamosvojitve Slovenije in zaradi čedalje močnejše konkurence začel propadati, ga je kupil nov lastnik in ga spremenil v Hotel Ljubljana oziroma hotel Medno.

Vsak hotel je ponavadi označen tudi z zvezdicami, nosi pa jih lahko od ene do pet. Število teh je odvisno od ponujenega udobja. Več udobja kot si zaželimo, več bomo morali plačati. Pred končno odločitvijo oziroma pred končno izbiro hotela za prenočevanje moramo dobro premisliti katerega bomo sploh izbrali in koliko denarja smo pripravljeni odšteti. Upoštevati moramo čas, ki ga bomo v hotelu preživeli in se glede na to odločiti katere dodatne storitve sploh potrebujemo.