Garažna vrata za vsak dom

Kadar prenavljate ali na sveže izbirate nova garažna vrata, zagotovo želite, da bi vam služila dolga leta in da ne bi z njimi imeli pretiranih skrbi ter zahtevnega vzdrževanja. Garažna vrata podjetja Adoor vam bodo nudila kakovost, dolgotrajnost in profesionalno izvedbo načrta ter montaže.

Si želite prenoviti garažna vrata in ne veste, katera bi bila primerna za vas oz. vaš stil hiše? Pri podjetju Adoor vam z veseljem svetujejo in pomagajo najti najboljšo rešitev za vaš problem.

Garažna vrata

Kaj ponujajo garažna vrata Adoor?

Garažna vrata Adoor so najboljša vrata, ki ne samo da vam bodo služila še dolga leta po montaži, vendar ponujajo tudi druge vrste prednosti:

 • ponujajo vam veliko vrst različne zasteklitve: dekorativne oblike, ki so odporne proti praskam in so enostavne za čiščenje;
 • širok izbor dizajna, ki je prilagojen videzu vaše hiše: eleganten, rustikalen, vintage izgled;
 • palete barv, ki bodo skladne z barvo ostalih elementov na hiši ali edinstvena vrata, ki bodo izstopala;
 • videz, ki ga lahko prilagodite svojemu okusu: v obliki 1, 3 ali brez utorov ter v videzu kasete;
 • material: gladek, mikro profiliran, zrnast ali material lesa;
 • dekoracija, kjer se lahko igrate z različnim videzom lesa;
 • funkcionalnosti: zasilna ključavnica, zaščita proti okleščenju prstov, tesnila, profilirana vodila za vzmeti, vodilo z zaščito proti koroziji tiho delovanje vrat, protivlomna zaščita.

Menjava starih za nova garažna vrata

Vsi vemo, da je treba stara škripajoča in obrabljena vrata, sčasoma zamenjati za nova, posodobljena, energetsko varčnejša, udobnejša in lepša vrata, ki bodo še 10 let govorila zgodbo zase. Nova vrata imajo prednosti pred starimi:

 • izdelana so z dvojno steno in so izredno stabilna,
 • omogočajo tiho zapiranje in odpiranje,
 • ker nimajo kljuk, vam je omogočeno neposredno parkiranje tik pred njimi,
 • v notranjosti imate zaradi nove izvedbe veliko prostora ob straneh, kar vam omogoča brezskrbno in enostavno postavljanje avta v garažo,
 • zaradi nove zasnove, da se vrata dvignejo pod strop, imate veliko več prostora tudi za shranjevanje stvari;
 • nudijo privlačen videz, ki bo vaši hiši le dvignil vrednost;
 • z njimi lahko varno upravljate, saj imajo testirano protivlomno zaščito ter varno upravljanje.

V podjetju vam brez skrbi zamenjajo staro za novo, saj so vrata prilagojena velikostim vaših starih vrat. Če jih želite naročiti, jih lahko brez skrbi pokličete ali jih obiščete na sedežu in se dogovorite za najboljšo ponudbo, ki bo zajemala tako kakovost kot ceno, ki bo privlačna za vaš žep.

Garažna vrata, kjer so vam omogočene vse želje in potrebe

Ker so Adoor garažna vrata, ki so izdelana iz jekla, imajo široko paleto možnosti, kako bodo izgledala. Zagotovo si želite svojo hišo popestriti in njeno zunanjost urediti po svojih merilih je tako?

Zato tudi imate možnost, da si izberete »prevleko« vrat, ki jih bo ob odličnem videzu, prav tako varovala pred UV žarki. Sama vrata bodo nudila prav tako odlično izolacijo, ki je izdelana s trdno PU-peno, tako da bo pozimi prijetno toplo in poleti hladnejše kot zunaj.

Sama prevleka z lesenim dekorjem vam da veliko možnosti izbire barv, ter kot smo že omenili, omogoča neverjetno zaščito pred vsemi vremenskimi vplivi.

Kako vas bodo vrata Adoor zaščitila proti vlomilcem?

Nova vrata se vlomilcem postavijo kaj hitro po robu, ker so TUV atestirana in so odporna proti kakršnimkoli poskusom vloma.
Protivlomna ovira je v skladu s ttz-smernicami in omogoča:

 • obstojna tesnila, ki omogočajo toplotne izgube,
 • jeklene sekcije z dvojno steno, ki so izjemno stabilne,
 • jeklene tečaje, nameščene med okvirjem in vratnim krilom,
 • odpiralno varovalo, ki je elektronsko nadzorovano ter
 • daljinsko krmiljenje, ki je varno pred manipulacijami.

Varnostni ukrepi izbranih vrat Adoor

Na novih modernih vratih so nameščene vzmeti, ki so zaprte in nameščene na vodila garažnih vrat horizontalno. To vam omogoča, da v primeru poka vzmeti, le-ta ne odfrči v zrak ali vas po možnosti poškoduje, vendar ostane v tem zaprtem prostoru.

Prednost zaprtih prostorov za vzmeti je tudi v tem, da so zaščitene proti koroziji, vlagi in prahu, kar jim omogoča prav tako daljšo življenjsko dobo in tako so garažna vrata tudi bistveno trpežnejša.

Ker so vzmeti povezane z motornim delovanjem vrat, je tudi delovanje tega po daljšem obdobju bistveno boljše, ker vzmeti opravljajo svojo nalogo enako močno kot prvi dan.

Vrata ponujajo:

 1. 10 let garancije na vzmeti in vse ostale dele,
 2. Garažna vrata CARTEC, model GSW oblikuje izredno dolga življenjska doba,
 3. Izpolnjujejo Nemška natančnost ter visoka kvaliteta izdelkov,
 4. Njihovo delovanje je izredno tiho,
 5. Izdelana so natančno in profesionalno;
 6. Motorni pogon, ki je pojem odličnosti ter vzmeti, ki jih odlikuje dolga življenjska doba.

Zaupajte svoja stara ali nova garažna vrata podjetju Adoor in nad izdelkom boste več kot zadovoljni. Ta vrata vam bodo ponudila več, kot potrebujete, saj vas bodo zraven enostavnega vzdrževanja, protivlomne zaščite in močnih vzmeti, razvajala s svojim izgledom še dolga leta.

Če si torej želite novih ali prenovljenih garažnih vrat, vas vabimo, da se oglasite v njihovem salonu ali jim pošljete povpraševanje kar preko spletne strani. Z veseljem se vam posvetijo in najdejo rešitev, primerno vašim željam in potrebam.