Okna in vrata Finestrum

Okna in vrata FinestrumOkna in vrata so tista, ki izboljšajo videz in kakovost vašega bivanja. Če si želite res kakovostnih in varnih oken in vrat, izberite okna in vrata Finestrum.

Okna in vrata Finestrum imajo odlično zvočno in toplotno izolacijo, ponašajo se z dolgo življenjsko dobo, so lahka za vzdrževanje, zelo odporna na vse vremenske razmere in so zelo stabilna. Okna in vrata Finestrum so tudi sodobnega videza in cenovno ugodna. Trudijo se, da vam kar se da najbolje izpolnijo vaše želje in pričakovanja, zato so okna in vrata Finestrum na voljo v najrazličnejših dimenzijah in vseh barvah in odtenkih.

Zakaj so okna in vrata Finestrum pravzaprav najboljša izbira za vas? Njihovi strokovnjaki so mojstri v izdelavi in montaži oken in vrat, nudijo vam strokovno svetovanje, so pošteni do partnerjev in strank in uporabljajo le najbolj kakovosten material. Ker vam zagotavljajo najkrajši možen dobavni rok boste z njimi brez dvoma zadovoljni.

Njihova obsežna ponudba zajema PVC okna, ALU okna, ALU vhodna vrata in PVC vrata. PVC okna so dolgo obstojna in odlično kljubujejo vremenskim razmeram, zagotavljajo toplotno in zvočno izolacijo ter varovanje proti vlomom. Na voljo vam je več vrst PVC oken. ALU okna so odlična izbira za vse, ki si želite kakovostnih, lahkih in stabilnih oken. Ne potrebujejo dodatnega vzdrževanja. Ker vhodna vrata na obiskovalcu prva pustijo vtis, je izbira le-teh zelo pomembna. ALU vhodna vrata so zato najprimernejša, saj so posebna prav zaradi sodobnega videza. Vrata PVC pa se ponašajo z izjemno življenjsko dobo, enostavnim vzdrževanjem, so varna, saj so zaščitena s trikratnim zapiralom, imate pa tudi možnost izbire kljuk, prijemal, stekel in možnost električnega zapiranja. Če se odločate za nova okna in vrata se odločite za Okna in vrata Finestrum. Ne bo vam žal.