Profesionalni serum za rast trepalnic

Profesionalni serum za rast trepalnicSte si pripadnice nežnejšega spola kdaj želele večje in močnejše trepalnice, za trajen čas? Sedaj lahko to naredite že po izjemno nizki ceni.

Rešitev za vas je profesionalni serum za rast trepalnic LUX – FACTOR WILD EYELASH VOLUME. Ravno sedaj v mesecu decembru, mesecu obdarovanja in dobre volje, lahko dobite ta serum za rast trepalnic do 50 % ceneje.

Kako deluje serum za rast trepalnic?

Zaradi napredne tehnologije se ta serum za rast trepalnic uvrša med najučinkovitejše inovacije v industriji kozmetike. Saj dosega daljše, temnejše, polnejše in gostejše trepalnice. Tanek zaščitni sloj, ki ga serum ustvarja ščiti trepalnice pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Zaradi specifične molekularne sestave, serum za rast trepalnic zagotavlja takojšne delovanje in vidne rezultate že po dveh tednih. Idealna sestava seruma ohranja naravno ravnovesje pH – ja v trepalnicah, in jih hrani od znotraj. Posledično zaradi tega, so trepalnice veliko močnejše in se manj lomijo.

V serumu za rast trepalnic najdete naslednje sestavine. Dinatrijv fosfat, celuluzna guma, citronska kislina, natrijev klorid in benzalkonijev klorid. Čeprav se nekatere snovi slišijo nevarne, pa serum za rast trepalnic ne draži niti najbolj občutljivih oči.

Serum za rast trepalnic vam naredi trepalnice polnejše, gostejše, temnejše in močnejše, zagotavlja vam do 85% več volumna. Sestavine v serumu spodbujajo rast novih in daljših trepalnic. Rezultati so vidni že v 2 – 4 tednih. Ta serum za rast trepalnic pa deluje tudi na obrveh. Ko so rezultati vidni, lahko dosežete make – up učinek brez uporabe maskare.

Vendar tako izjemen serum za rast trepalnic je zagotovo drag, mar ne?

Sedaj v času obdarovanja, so se vse cene prepolovile, tako da pohitite. 28 dnevni tretma vas bo stal samo 39, 90 € namesto 80 €. Seveda pa se lahko odločite za 56 dnevno ali pa 84 dnevno terapijo.

Če, pa se bo slučajno pripetilo, da serum za rast trepalnic nebo po vašem okusu, ga lahko v 30 – ih dneh vrnete, vi pa dobite nazaj svoj denar.

Do bujnejši in močnejših trepalnic vas loči samo nekaj klikov.