Dobro je imeti voziček za orodje

Če ga imate, potem zagotovo veste zakaj ga je dobro imeti. Voziček za orodje ni nič drugega kot pa manjša ali večja omara na kolesih, v kateri je v posebnih predalih shranjeno orodje katero je urejeno in ustrezno sortirano. Če ste takšni, da imate polno orodja, pa ga imate pospravljenega po stenah, globokih predalih, ali pa še huje na tleh, potem ste zagotovo že naleteli na primer ko ste iskali določeno orodje za katerega ste bili 100% prepričani da ga imate, vendar ga nikakor niste mogli najti. No če bi imeli voziček za orodje, bi natančno vedeli kje to orodje je.

voziček za orodjeČe imate veliko orodja boste verjetno potrebovali večji voziček za orodje ali pa samo večje število vozičkov. Lahko so veliki, majhni, raznih dimenzij, dolgi in nizki ali pa kratki in visoki. Če imate veliko delavnico, in dovolj prostora, ter orodje uporabljate samo vi, potem si lahko omislite velik voziček za orodje katerega boste lahko po volji in potrebi prevažali po delavnici na mesta kjer orodje potrebujete. Tudi če boste delavnico predelovali oziroma obnavljali, boste lahko vso orodje premaknili v eni potezi, brez da bi na kaj pozabili. Seveda to je odvisno tudi od vas… Če ste takšen tip, da orodje pustite na mestu kjer ga ne potrebujete več, vam voziček za orodje ne more ravno dobro koristiti če ga vi ne uporabljate za namen za katerega je bil narejen.

Če imate voziček za orodje, si lahko izdelate tudi “posteljice” za orodje iz trde pene, tako da ima vsak kos orodja natančno določeno mesto, če na mestu manjka orodje, pomeni da ga imate v roki, ali pa da leži izgubljen nekje v delavnici. Voziček za orodje vas lahko tudi prisili, da začnete orodje pospravljati za sabo in na koncu boste le imeli ne samo lepo temveč tudi urejeno delavnico.