David Hriberski

David Hriberski je marsikomu neznano ime. Ga pa nekateri poznate. On je podjetnik, avtor in še v bistvu marsikaj drugega. Je pa tudi avtor knjige Tvoja zgodba. Je pa David v življenju marsikaj dosegel iz nič in lahko je vzornik vsakega, ki reče da pa se v življenju ne da postati več, kot pa ste si kdaj mislili.

david hriberski

David Hriberski je vedno bolj poznano ime. To je človek, ki je v svojem življenju dosegel marsikaj, kar si nihče ne predstavlja da se da. V lasti ima svoje podjetje, je pa tudi predavatelj, ki svoje znanje deli naprej. piše tudi knjige. Po vsem tem lahko vidimo, da je David zelo uspešen človek. Seveda ta uspešnost ni prišla sama od sebe, ampak je on za to moral kaj narediti in ni to prišlo čez noč, ampak čez leta. Na predavanjih in pa tudi z videi deli svoje znanje in pa deli tudi motivacijo. Z vsem tem vzpodbuja ljudi, da ne obupajo, ampak da se da v življenju vse kar si zadamo oziroma želimo.

David Hriberski je končal srednjo gostinsko šolo. Potem je delal v kuhinji, ampak je ugotovil, da pa to delo ni za njega. Potem je delal tudi v proizvodnji. Je pa ugotovil, da pa si želi nekaj več. In to je tudi storil, saj je danes lastnik podjetja. V bistvu bi David Hriberski moral bit za vzgled vsem ljudem. Dokazal je, da se tudi samo z srednjo šolo da postati uspešen in, da lahko ima vsak svojo podjetje. Želja mora biti dovolj močna in vsak je lahko vse, kar si želi in kar misli, da so le sanje in domišljija. Udeležite se kakšnega njegovega predavanja ali pa si poglejte kakšen njegov video. Motivacija bo zagotovo še večja in hvaležni mu boste. Imejte pa v misli, da vsak lahko postane vse kar hoče.