Novi avtodomi blagovne znamke Carthago

Avtodomi so vse bolj priljubljeno počitniško prevozno sredstvo med popotniki, ki si želijo nekaj drugačnega. Z avtodomi Carthago je vsako potovanje udobno in luksuzno, tako da imate vsak dan občutek, da bivate v najboljšem hotelu. Novi avtodomi imajo možnost, da jih posameznik opremi in nadgradi po svojih željah, tako da ima avtodom res vse kar med potovanjem potrebujete in se v njem počutite kot doma.

Novi avtodomi

Prednosti Carthago avtodomov

Blagovna znamka Carhago se lahko pohvali z avtodomi, ki spadajo v sam vrh luksuznih avtodomov. Novi avtodomi znamke Carthago ustrezajo najvišjim standardom kakovosti in posledično tudi varnosti. Nakup novega avtodoma namreč ni lahka odločitev, saj zahteva precejšnji finančni vložek. Zato je cilj, da za svoj denar dobite najboljši produkt na trgu.

Pred avtodomi drugih znamk se Carthago novi avtodomi razlikujejo po eleganci, ki jo vsak opazi že na prvi pogled. Aerodinamična zasnova lupine takoj spominja na futuristični dizajn, zato na cesti izstopa. Za to so poskrbeli oblikovalci in mojstri, ki želijo kupcu zagotoviti inovacijo in vsestranskost v zunanjem in notranjem dizajnu avtodoma.

Naj pa vas visoka kvaliteta in eleganca ne zavedeta, saj so novi avtodomi primerni tako za pare, upokojence, prijatelje, kot tudi za družine z otroki in hišne ljubljenčke. Glede na željo posameznika sta na voljo integriran ali delno integriran tip počitniškega vozila.

Varnost in upravljanje avtodoma Carthago

Novi avtodomi znamke Carthago se poleg dizajna lahko pohvalijo z ojačano varnostjo vozila. Ker je avtodom večje vozilo, so tudi varnostni sistemi temu primerno zanesljivi. Ne le varnostne blazine, ABS, ESP in ASR, vozila so opremljena tudi s sistemi za stabilizacijo vozila. Prav tako je vgrajen sistem, ki preprečuje zdrs vozila in pomaga pri lažjem speljevanju.

Ker je med vožnjo pomembna vidljivost, so Carthago avtodomi opremljeni z velikimi in preglednimi okni, ki so zelo pomembni pri parkiranju. Ko boste parkirali avtodom bodo v poštev prišli tudi senzorji za parkiranje in velika stranska ogledala.

Veliko ljudi, ki niso nikoli vozili večjih avtomobilov, kaj šele avtodomov, ima pred prvo vožnjo tremo. Pri avtodomih znamke Carthago je trema čisto odveč, saj so vsi sistemi vgrajeni z namenom, da bo vožnja enostavna za vse, ne glede na izkušnje, poleg tega pa tudi udobna in brezskrbna.

Notranjost Carthago avtodoma

Ko prvič vstopite v Carthago avtodom nimate občutka, da ste stopili v avtodom. Za to sta kriva les in usnje, ki dajeta prostoru hotelski ambient. Klasično imajo novi avtodomi prostorno dnevno sobo oz. jedilni prostor, kjer boste preživljali prosti čas. Prostor je navadno dovolj velik, da poleg stanovalcev gostite še nekaj gostov. Vsak avtodom je opremljen še s toaletnim prostorom, kuhinjo in spalnim delom.

Ker velikokrat nastane problem s pomanjkanjem prostora, se novi avtodomi, ne glede na velikost lahko pohvalijo z velikim prostorom za shranjevanje tako prtljage kot hrane. Pri nekaterih večjih modelih je vgrajena tudi garaža, kamor lahko pospravite kolo.

Ker se lahko zgodi, da boste z avtodomom počitnikovali tudi na predelih, kjer električna energija in voda nista na voljo, je za to poskrbljeno. Rezervoarji lahko shranjujejo večji volumen sveže in odpadne vode, ki bo zadostovala za nekaj dni. Za električno energijo pa poskrbi gel baterija. V avtodomu vam ni treba skrbeti niti za ogrevanje ali hlajenje, saj posebna vgrajena tehnologija poskrbi, da vas nikoli ne bo zeblo ali vam bilo vroče.

Novi avtodomi Chic C Line

Novi avtodomi Chic C Line imajo vse lastnosti Carthago avtodomov, saj so vsi avtodomi, ne glede na vrsto, izdelani po istih smernicah, ki uporabniku omogočajo odlično izkušnjo v luksuznem počitniškem vozilu.

Trenutno so novi avtodomi Chic C Line najbolj priljubljeni Carthagovi avtodomi. Ti avtodomi so primerni za pare, družine ali potovanje s prijatelji, saj je avtodom opremljen s štirimi sedeži za vožnjo in štirimi ležišči za počitek. Glede na to, da so v avtodomu kar štiri ležišča, ni strahu, da bi se med obrokom ali druženjem preveč stiskali. Avtodom ima notranjost postavljeno tako, da je več kot dovolj prostora za normalno gibanje, kjer niste drug drugemu v napoto.

Avtodom ima diesel motor in avtomatski menjalnik, kar je pri avtodomih, ki imajo v primerjavi z navadnimi avtomobili večjo težo, skoraj pravilo. Tako je upravljanje vozila veliko lažje, prav tako pa je vožnja v hrib lažja in brez strahu ste lahko, da bi avtodom med speljevanjem crknil. Novi avtodomi Chic C Line so popolnoma integrirana vozila in spadajo v premium razred.

Premium razred pomeni, da je model eleganten, udoben in izjemno praktičen. To pomeni, da ima vse osnovne lastnosti, ki naredijo potovanje lažje, kot je nastavitev voznikove kabine na željeno velikost in naklon, zmogljiva klimatska naprava in ojačevalec polnjenja. Prav tako ima podporni nogici, ki poskrbita, da je avtodom stabiliziran med mirovanjem, odlično prezračevanje toaletnih prostorov in predpriprave za različne priključke. Po želji se lahko v avtodom doda tudi TV, kavni avtomat in odeje, vzglavnike ali rjuhe.