Nlp praktik vam lahko pomaga izboljšati življenje. Kako?

Ste, kdaj razmišljali, da bi kaj v svojem življenju želeli spremeniti, mogoče na področju odnosov, zdravja, kariere? Če boste na vsaj eno naše vprašanje odgovorili pritrdilno, potem je prava izbira za vas, da postanete nlp praktik iz Slovenije. Vas zanima, kaj storiti, da boste bolj motivirani, da boste hitreje dosegli želene cilje in se ob vsem tem še zabavali? Bi želeli pridobiti nova znanja, ki bi vam pomagala ustvariti povsem novo kariero in vam posledično izboljšati življenje? Imate strah pred javnim nastopanjem, morda pred višino, letenjem z letalom ali strah pred zaprtimi prostori in bi ga želeli odpraviti? Si želite upravljati s svojimi mislimi, programirati svoj um, spreminjati nezavedne vzorce vedenja, da boste končno lahko zaživeli točno tako, kot ste si vedno želeli?

nlp praktik

Zakaj bi sploh izbrali in postali nlp praktik?
Verjetno ste že koga slišali reči, da so priložnosti vsepovsod okrog nas. Res so, a zaradi omejitev navznoter, teh priložnosti ljudje ne opazijo in jih ne izkoristijo. Če mogoče tudi za vas velja, da si še ne znate postaviti ciljev ali pa si postavite cilje in na poti do cilja odnehate? Potem je delavnica nevrolingvističnega programiranja (nlp praktik) prava za vas. Na delavnici vas naučijo, kako oblikovati cilje, da jih boste dosegli. Prepoznali boste vaša omejujoča prepričanja, ki vam trenutno še preprečujejo napredovanje na vseh področjih v življenju, odpravili boste nekoristne vzorce, se naučili strateško načrtovati vašo prihodnost. Opremili vas bodo tudi z lingvističnimi orodji in spoznali osnove programiranja vašega uma. Najpomembneje pa je, da boste po delavnici nlp praktik postali praktik, to pa pomeni, da ne boste samo teoretično spoznali nevrolingvističnega programiranja, ampak ga boste tudi prakticirali v vašem vsakdanjem življenju. To vam bo pomagalo, da boste vedel, kam greste v vašem življenju in kako do tja priti. Glavni cilj delavnice pa je, da si z uporabo nlp spremenite vaše življenje na bolje.

Nlp praktik je prvi korak v sanjsko življenje
Vse se začne s prijavo na delavnico Certificiran in licenciran nlp praktik, ki je prva stopnja študija odličnosti, kjer se naučite bolje upravljati z vašimi mislimi in občutki. Zavedajte se, da vsi vaši občutki vplivajo na vaše vedenje in vse vaše vedenje vpliva na rezultate, ki jih dosegate v življenju. Ker vemo, da ste željni novega znanja, boste na delavnici Certificiran in licenciran nlp praktik pridobili nova orodja in tehnike, ki jih boste lahko uporabljali vsakodnevno za uspeh na več področjih v življenju. V to so zajeta komunikacijska znanja in tehnike za samopomoč ter strategije za življenjski uspeh, vse to boste praktično vadili že med delavnico. To vam bo omogočilo, da jih tudi takoj uporabite in si ustvarite želeno novo življenje. Naj vas spomnimo, da imajo uspešni ljudje, ki so bodisi uspešni na poslovnem bodisi osebnem področju nekaj skupnega. Se sprašujete kaj? Vsi imajo miselne in besedne vzorce ter jasne strategije, ki jih vodijo k željam, sanjam in ciljem. Ne pozabite, da se jih lahko naučite tudi vi in se jim pridružite v klubu uspešnih ljudi.

nlp praktik

Kdaj lahko postanete nlp praktik?
Že zelo kmalu. Zabeležite si datum, 4. november 2021, ko lahko postanete nlp praktik v tednu dni. Delavnica Certificiran in licenciran nlp praktik, bo potekala preko spleta in v živo v Ljubljani. Ne zamudite te edinstvene priložnosti. Pohitite s prijavo in naredite prvi korak v želeno sanjsko življenje.

Program delavnice Certificiran in licenciran nlp praktik
Na več dnevni delavnici boste spoznali naslednje tematike:
• Odličnost kot odločitev – sprejeli boste odgovornost za vaše življenje in sami boste odločali o tem, kako se počutite.
• Reprezentacijski sistemi – naučili se boste prepoznati reprezentacijske sisteme pri sogovornikih med opazovanjem očesnih gibov. To vam bo omogočilo boljši stik in komunikacijo s sogovorniki.
• Meta model – naučili se boste lingvistično orodja, da boste uporabljali prave besede in postavljali prava vprašanja ob pravem času.
• Strategije – naučili se boste motivacijske strategije za doseganje ciljev, oblikovanje ter postavljanje ciljev po nlp strategiji.
• Podmodalnosti – naučili se boste podmodalnosti, ki določajo vaše občutke, perspektive in možnosti izbire.
• Odprava strahov – najpogostejša ovira do vaših ciljev je strah. Naučili se boste odpraviti nekoristne strahove iz vašega življenja.
• Preokvirajanje – okvir informacij iz določene izkušnje lahko spremenite, kako narediti preokvirjanje pa se naučite na delavnici.
• ”Chunking up – chunking down” – naučili se boste, kako preklapljati glede na potrebe v danem položaju, gledati na detajle ali na veliko sliko.
• Časovna črta in spreminjanje preteklosti – spoznali boste vašo časovno črto in kako lahko spremenite vašo preteklost (dojemanje sveta).
• Uvod v hipnozo – spoznali boste osnove hipnoze, indukcije v hipnozo, Miltonov model jezika ter praktično uporabnost tega orodja za programiranje vašega uma, da boste v notranjosti sebe mirni, na zunaj pa boste dosegali izjemne rezultate.
• In še mnogo več.

Ne odlašajte in se že danes odločite za udeležbo na delavnici Certificiran in licenciran nlp praktik.