Moški puloverji

Moški puloverjiVsak moderen moški mora imeti v svoji omari zadostno število puloverjev, da se mu ni treba nikoli ubadati s tem, kaj bo oblekel naslednji dan. Tako si lahko prihrani marsikatero neprijetno situacijo in nepotrebno nervozo.

Seveda se moški puloverji razlikujejo tako po dizjnu,kot po barvi in namembnosti. Če se odpravljate na svečano prireditev ali srečanje, boste obleki manj vpadljiv pulover in nevpadljivih barv. Če pa se odpravljate na neformalno druženje ali zabavo, pa lahko domišljiji prepustite prosto pot in popestrite svoj izgled z večbarvnim ali živahnim puloverjem.

Posebno pozornost vaši izbiri puloverja namenite, kadar se odpravljate na poslovni sestanek ali razgovor za novo službo. S primerno izbiro vašega oblačila lahko konkretno vplivate na to, kako vas bo vaš sogovornik dojemal. Boste s puloverjem sporočali, da ste večni šaljive in nobene stvari ne jemljete resno, ali boste pustili vtis, da ste zaupanja vredna oseba.

Pri izbiri ustreznega modela puloverja je potrebna dodatna previdnost, saj se vam lahko kaj hitro pripeti, da model moškega puloverja ni primeren za vaš tip postave. Če imate izklesano postavo, lahko brez vsakršne dileme oblečete povsem oprijet oziroma slim fit pulover in s tem še dodatno poudarite svojo postavo. Če pa imate kakšen kilogram preveč, pa je morda bolj primerno, da oblečete pulover, ki ni povsem oprijet oziroma kakšno številko večjega.

Pravilno izbrani moški pulover vam lahko tudi pomaga pri pritegovanju pogledov nasprotnega spola. Z atraktivno kombinacijo kontrastnih barv lahko znatno bolj izstopate in ste s tem veliko bolj opazni. S tem si tudi povečate možnost, da vas vaša simpatija prej opazi in z vami naveže stik.

Moški puloverji so tudi zelo priročen kos oblačila, saj si ga lahko v toplejših mesecih med sprehodom po morskem mestu nadenete čez ramena in imate povsem samosvoj izgled. Ko pa se proti večeru ohladi, pa si lahko pulover oblečete in s tem preprečite, da bi vas zeblo. Če pa ste pravi kavalir, pa boste svoj pulover prepustili vaši simpatiji in si s tem pri njej nabrali dodatne točke.

Na srečo, je danes zelo pestra moških puloverjev po dostopnih cenah in s tem nimate izgovorov, da ne bi imeli v svoji omari pulover za vsako priložnost. Pri izbiri puloverja bodite pozorni tudi na to, iz kašnega materiala je narejen in kako se ga vzdržuje. Primerna sestava puloverja z vsaj prevladujočim deležem bombaža, vas bo obvarovala pred marsikatero neprijetno situacijo, saj se v nasprotnem primeru lahko kaj hitro pripeti, da se bodo za vami širile neprijetne vonjave.