Hobby Slovenija – za avanturiste in ljubitelje narave

Blagovna znamka Hobby Slovenija ima v svoji ponudbi poleg prodaje še številne druge komplementarne storitve, ki jih opravljajo v svojem novem salonu v Slovenj Gradcu. Hobby Slovenija – klikni tukaj. Ta znamka vas bo navdušila s svojimi široko pasovnimi storitvami in ponudbo vrhunskih počitniških prikolic ter avtodomov, ki jim drugi niso kos.

Če razmišljate o nakupu, najemu ali servisu prikolice/ avtodoma, vas vabimo, da si preberete spodnji članek, v katerem vam bomo razkrili vso ponudbo in dodatne storitve, ki jih lahko pri njih izkoristite.

Hobby Slovenija

Ponudba podjetja Hobby

V svoji ponudbi imajo kar 6 različnih razredov počitniških-kamp prikolic:

 • ONTOUR
  je prikolica, namenjena predvsem parom ali družinam. Je vsestranska, prostorna in udobna.
 • DE LUXE
  zagotavlja razgibano notranjost z boljšo opremo in možnostjo bivanja več oseb.
 • EXCELLENT
  uživajte ob ležernem druženju s prijatelji ob velikem prostoru in dodatni opremi.
 • EXCELLENT EDITION
 • PRESTIGE ter
  model Prestige nudi izjemno lepo in dodelano kuhinjo, ki bo razveselila veliko gurmanov, ki si radi sami pripravljajo obroke.
 • PREMIUM
  počitniške prikolice, ki imajo notranjost, kot bi stopili v hotelsko ložo. Prefinjene čiste linije in luksuzen videz ter mistična nočna osvetlitev vam bo pričarala občutek bivanja v prestižni hotelski sobi.

Vsaka ima seveda svoje prednosti, razlikujejo se pa predvsem v dodatni opremi, podrobnih detajlih, številu oseb, ki lahko v njej bivajo in temu primerno število postelj.

Zakaj se odločiti za Hobby počitniško prikolico?

Prikolice so zasnovane po visokih standardih, so funkcionalne in opremljene tako, da vam nudijo popolno brezskrbnost ob bivanju. Notranjost je izdelana po standardih iz materialov, ki so zelo enostavni za čiščenje in vzdrževanje. Na voljo vam je veliko prostora za shranjevanje vseh potrebnih stvari in še več.

V primeru kakšnih zelo dragocenih stvari imate tudi možnost skritega shranjevanja.

Kuhinja, opremljena z večnamenskim pultom, širokimi predali in kombinirano pečico, bo razveselila osebe, ki v kuhinji radi eksperimentirajo in so gurmani.

Prikolica vsebuje tudi primerno osvetlitev, ki jo čez dan potrebujete le redko, saj vam zasteklitev omogoča dovolj svetlobe za razne dejavnosti, zvečer in ponoči pa vam diskretna osvetlitev omogoča prijetne romantične večere v družbi partnerja, družine ali prijateljev.

Zunanjost počitniških prikolic je zasnovana robustno in primerno za vse vremenske razmere. Okna in vrata so zvočno izolirana in nudijo dobro zadrževanje toplote in vlage poleti in pozimi.

Hobby prikolice dobite že od 14.400 € za osnovni model, ter od 28.000 € za prestižni model.

Ponujajo tudi 4 vrste avtodomov, s katerimi se lahko odpeljete kamorkoli in uživate ob naravnih lepotah sveta:

 • OPTIMA ONTOUR EDITION
  nudi začasen dom za 4 osebe s tremi različnimi postavitvami.
 • OPTIMA ONTOUR
  možnost bivanja od 4 do 7 oseb v različnih vrstah petih razporeditev.
 • OPTIMA ONTOUR OVERCAB
  predstavlja velik avtodom z možnostjo 7 oseb, v prostornem okolju.

Cenovno se avtodomi gibljejo od 67.000 € vse tja do 93.000 €. Cena se seveda navezuje na opremo, zmogljivost ter vaše dodatne želje.

Kaj še ponujajo pri podjetju Hobby?

 1. Nudijo vam možnosti najema avtodoma ali počitniške prikolice, da se spoznate s to vrsto bivanja in presodite, ali bi želeli iti v nakup.

Prednosti najema prikolice ali avtodoma so v tem:

 • da ste lahko sami,
 • da uživate v razkošju lastnih sanitarij in kabine za prhanje,
 • ter v prijetnem prostoru uživate romantične večere.
 • Avtodom ima v zadnjem delu prostor kot prtljažnik, za shranjevanje koles, supov in drugih športnih rekvizitov, ki jih želite vzeti s sabo na počitnice in jih preživeti aktivno.
 1. Pooblaščene servise svojih Hobby počitniških vozil
 • Tako boste vedno varni in opremljeni po svojih željah. Nudijo razne preglede notranjosti in zunanjosti vozila ter osnovne varnostne preglede zavor, izpuha, kontrolnih lučk, varnostnih pasov in drugo.
 • Nadgradnji pregled, ki vsebuje pregled vodotesnosti, vodne in elektro inštalacije, ogrevanja in plinskih segmentov ter pohištva in drugih delov.
 • Montaža dodatne opreme kot so tende, solar, nosilci koles, vlečne kljuke, kamere, tv nosilci, klima in podobno.
 • Popravila počitniških vozil, ki vsebujejo ocenitev, zahtevnejša kleparska in ličarska dela ter popravilo zaradi prometnih nesreč.
 1. 3D optiko
  nudijo vam prav tako visokokakovostno 3D optiko, ki vam omogoča zmanjšati obrabo pnevmatik.
 2. Pranje avtodomov in počitniških prikolic
  Če želite svoj avtodom ali počitniško prikolico sčistiti »od glave do pet«, vam nudijo natančno in učinkovito pranje notranjih in prav tako zunanjih površin. Pralnice so opremljene z novo in vso potrebno opremo, ki omogoča kakovostno čiščenje.
 3. Predloge za potepanja po svetu
  Pri podjetju Hobby so se potrudili in vam pripravili nekaj lepih predlogov za različno dolga počitnikovanja, ki so vredna ogleda.

Podjetje Hobby Slovenija je tukaj za vas s prestižno ponudbo najema ali nakupa avtodomov ter počitniških prikolic visoke kakovosti in standardov. Zraven nakupa ali najema vam ponujajo tudi druge storitve, ki jih lahko izkoristite pri njih na sedežu podjetja v Slovenj Gradcu.

Izkusite življenje z bivalnimi enotami Hobby in si upajte iti v neznano.