Avtosedeži polni sprememb

Avtosedeži so do današnjih dni doživeli mnoge spremembe, varnost otrok v prometu se je temu primerno večala in izboljševala

AvtosedežiSpremembe, ki so se zgodile skozi desetletja dolg razvoj so bile predvsem v udobju in varnosti. O varnosti otrok pred več kot stoletjem niti razmišljali niso. Avtomobili so bili redkost, na cesti je bilo posledično manj nesreč. Z večanjem števila avtomobilov se je povečal promet, nesreč je bilo vedno več. Ker so se odgovorni zavedali, da bo avtomobilov in nesreč v prihodnosti vedno več, so sklenili povečati varnost in udobje. Na ta način bo kljub povečanemu številu vozil in možnosti za nesreč omogočeno blaženje posledic nesreč. Da bi to dosegli so morali na eni strani izumiti varnostno opremo ter zagotoviti njeno testiranje, ki bo blaženje omogočila, na drugi pa predpisati obvezno uporabo varnostne opreme. Brez uporabe varnostne opreme večja varnost ni mogoča. Danes imamo najsodobnejše in najvarnejše avtosedeže, ki temeljijo na bogatih izkušnjah iz preteklosti. Že sedeži, ki so pretekle generacije varnostnih predpisov imajo nekaj pomanjkljivosti, predvsem so bili avtosedeži pretekle generacije izpostavljeni manj strogim testom predno so lahko prišli na trg. O tem katere generacije je sedež za otroka nam sporoča oznaka na njem. Oznaka je sestavljena iz informacij, ki poročajo podatke z varnostnega vidika, ter druge podatke. Varnostni podatki sporočajo standard pod katerim je bil otroški sedež testira, informacija o inštitutu, ki ga je testiral, številka testa. Poleg tega imajo avtosedeži še na oznaki še druge informacije in sicer : serijsko številko sedeža, logotip proizvajalca, država proizvajalca, predpisano in dovoljeno vzdrževanje in druge podatke. Oznake so pri nakupu pomemben podatek, seveda pa moramo pred tem vedeti, kaj oznake pomenijo. O varnosti je najpomembnejša oznaka varnosti. Oznaka označuje predpis, ki določa ustreznost otroškega sedeža. Prepoznamo jo po začetnicah ECE-R44. Tem začetnicam so dodane oznake, ki govorijo o generaciji predpisov. Prvič so bila testiranja in oznake uveljavljeni novembra leta 1982. Takrat so sedežem nadeli oznako ECE-R44/1. Višja številka pomeni, da je bil sedež narejen in preizkušen v skladu z zahtevnejšimi testiranji. Zahtevnejša testiranja pomenijo, da so predpisani strožji standardi in ocene, katerim mora vsak sedež, ki je v prodaji ustrezati. Med nakupom je oznake dobro pregledati, sporočajo veliko koristnih informacij o varnosti in udobnosti sedeža za otroke. Prav standardi, ki se spreminjajo postavljajo v dvom korist, ki jo dobimo z nakupom rabljenega otroškega sedeža ter njegovi starosti primerno manj varnosti.

Avtosedeži so obvezen del opreme vozila v katerem se prevaža otrok.

Strešni kovčki za potovanja brez skrbi

Strešni kovčki so super ideja za vse popotnike, velike družine, športnike ali pa podjetnike. Pravzaprav pridejo prav vsem. Strešni kovčki Nordrive so izdelani iz kakovostne ABS plastike. Njihov izgled je eleganten in tako še dopolnijo lep videz vašega jeklenega konjička. Strešni kovčki Nordrive imajo aerodinamično obliko, kar pripomore k manjši porabi goriva. Okovje je narejeno preprosto, zato je odpiranje in zapiranje gladko, ključavnica pa je protivlomna, tako da ste na dopustu lahko brez srbi za svoje premoženje in stvari. Strešni kovčki Nordrive se prilagodijo vsem dimenzijam nosilcev, oprema za montažo pa je priložena.

Strešni kovčki

Na spletni strani withcar.si si lahko ogledate ponudbo atraktivnih strešnih kovčkov, v katere boste lahko spravili ogromno športne opreme, dopustniško prtljago, ali pa boste v njih prevažali svojo delovno opremo in izdelke. Strešni kovčki so vsestransko uporabni in imajo dolgo življenjsko dobo. Zaradi preproste nastavitve so prijazni uporabnikom. Ne glede na to, kako velik avto imate, so strešni kovčki pameten nakup, ki se obrestuje vsakič, ko potrebujete veliko prostora. Raznolika ponudba velikosti, višin in pa barv vas bo navdušila, da boste izbrali popolnega za svoj avto. Glede na barvo lahko izbirate med črno, belo in pa srebrno. Po navadi je odločitev glede na barvo avta. Strešni kovčki pa so tudi visoki ali pa nizki in daljši. Pred nakupom malo razmislite, kakšne stvari bi prevažali notri in ali je potreba po višjem. Nižji strešni kovčki imajo manj upora in posledično boste porabili manj goriva pri vožnji. Naj bo za osebno ali pa poslovno rabo, so strešni kovčki investicija, ki se vam takoj povrne. Oglejte si ponudbo proizvajalca Nordrive na spletni strani withcar.si in ne bodite nikoli več v skrbeh, ali boste imeli dovolj prostora za vse stvari v avtomobilu.

Kupi novoustanovljeno podjetje in začni svojo podjetniško pot

Kupi novoustanovljeno podjetjeNe veš kako začeti s svojo kariero? Kupi novoustanovljeno podjetje in začni s poslovanjem že v roku 24 ur. Vsak začetek je težak, še posebno iz finančnega vidika, zato sedaj kupi novoustanovljeno podjetje z vložkom le 390 €. Za ustanovitev podjetja pa je poleg finančne plati tudi vprašanje znanja, časa in pa potrpljenja, ko se je potrebno ukvarjati s pridobitvijo dokumentacije. V primeru, da se kupi novoustanovljeno podjetje ni potrebno čakati, da sodišče poda sklep o ustanovitvi, ampak lahko pričnete s poslovanjem takoj. Že ustanovljena podjetja, ki so na voljo za nakup, so popolnima brez obveznosti, dolgov ter zgodovine poslovanja. Ko se kupi novoustanovljeno podjetje, je bančni račun že odprt, vendar ga lahko vi zamenjate ali zaprete. Za nakup potrebujete le osebne podatke, naziv podjetja ter klasifikacijo dejavnosti, ter soglasje lastnika, če niste lastnik objekta, kjer bo sedež vašega podjetja.

Podjetje GS Skupina d.o.o zagotavlja varen nakup novoustanovljenega podjetja kar preko spleta. v tem primeru je ogromen prihranek časa in denarja, ki ga posameznik potrebuje za odprtje podjetja, poslovanje pa se lahko prične takoj. Oseba, ki kupi novoustanovljeno podjetje, pri dohodku vrne GS Skupini d.o.o. njihov vloženi začetni kapital in to je vsa obveznost, ki jo ima do njih. Kako lahko fizična oseba kupi novoustanovljeno podjetje? Zelo enostavno. Kontaktirajte podjetje GS Skupina d.o.o., izpolnite njihov obrazec z informacijami in že naslednji dan je lahko podjetje vaše. Prepis podjetja se overi pri notarju in lahko pričnete s poslovanjem, saj je vse že urejeno. Začetek podjetništva še nikoli ni bil tako lahek, saj ne potrebujte začetnega kapitala, izpolnjevati goro papirjev ali pa čakati da se podjetje odpre. Enostavno kupite novoustanovljeno podjetje po ugodni ceni in vse je pripravljeno za zagon vaše kariere.

Kvalitetne klimatske naprave

Klimatske napraveSpletna trgovina REAM ima v ponudbi pestro izbiro in ponudbo za klimatske naprave, toplotne črpalke, razvlažilce zraka, sušilce rok, prezračevalne naprave, zračne zavese, kondenzacijske razvlaževalce ter absorbcijske razvlaževalce. Podjetje REAM je pooblaščen uvoznik in prodajalec naprav in izdelkov priznanih proizvajalcev in blagovnih znamk, kot so Mitsubisi Electric in Aerial.

Klimatske naprave so v ponudbi v različnih kategorijah. To so sobne klimatske naprave, profesionalne klimatske naprave in VFR sistemi. Pod sobne klimatske naprave spadajo stenske, talne, kasetne, kanalske enote in multi sistemi. Pod profesionalne klimatske naprave pa spadajo notranje enote, ki so stenske, kasetne, kanalske in podstropne, pod zunanje enote pa spadajo Zubadan, Power inverter ter Standard inverter. VRF sistemi so klimatske naprave s pretokom hladiva, ki je spremenljiv. Na voljo so vam zunanje in notranje enote VRF sistemov. Pod notranje enote spadajo stenske, kasetne, kanalske, podstropne in parapetne klimatske naprave, pod zunanje enote pa spada zračno hlajenje toplotne črpalke in vodno hlajenje toplotne črpalke.

Mitsubishi Electric je najkvalitetnejša znamka za klimatske naprave, ki nudi izjemno kvaliteto in dostopno ceno klimatskih naprav. Klimatske naprave so pravzaprav naprave sodobne tehnologije, ki v vročih poletnih dneh pridejo še kako prav. Klimatske naprave vroč in onesnažen zrak v prostoru očistijo in filtrirajo ter vzdržujejo primerno vlažnost in temperaturo v prostoru. Za več informacij lahko obiščete spletno stran ream.si ali pa jih kontaktirajte.

 

Pomoč pri učenje angleščine

Inštrukcije angleščineČeprav bi bilo najenakopravneje trditi, da so si vsi jeziki med seboj enakopravni, tega ravno nemoremo reči. Nekateri jeziki enostavno prednjačijo pred drugimi po popularnosti in uporabi. Dva izmed takih jezikov sta definitivno angleščina in nemščina. Z lahkoto trdimo, da je angleščina najbolj popularen jezik na svetu. Težko bi bilo natančno reči koliko govorcev omenjeni jezik dejansko ima, znan je samo podatek iz leta 2002, takrat je bil to materni jezik približno 402 milijonom ljudi. Angleščina je zelo razširjena, v šolah nas spremlja že dolgo in čeprav smo z njo obkroženi v vsakdanjem življenju, marsikomu dela težave. Nekaterim preprosto leži, drugim pa kljub trdemu delu ne uspeva. Zakaj pa obiskati inštrukcije angleščine? Tuje jezike se je najlažje učiti s pomočjo inštrukcij, ne glede na to koliko snovi sami predelamo, nam nič ne pomaga če je ne razumemo. Inštrukcije nam lahko priskočijo na pomoč s podrobno razlago govorjenega in pisanega dela jezika ter tako obogati naše znanje in nam pomaga pri nadaljnjih problemih.

Čeprav je držav, katerih je materni jezik angleščina res ogromno, jih bom v tem članku naštel še nekaj. Poleg vsem znanih združenih držav Amerike, Kanade ter Združenega Kraljestva, angleščino govorijo še na Bahamih, Barbadosu, Jamajki, Novi Zelandiji, Gibraltarju in še marsikje drugje. To so le nekatere od držav, v katerih je angleščina glavni jezik, obstaja pa še veliko drugih večjezičnih držav, ki jih sploh nisem naštel. Sam jezik lahko definitivno opredelimo kot »linguafranca« ali razširjen oz. skupni jezi. Ti jeziki so se razvijali zelo dolgo časa, govorci različnih jezikov pa so ga uporabljali za medsebojne odnose in sporazumevanja.

V današnjih časih je poznavanje več jezikov že nujni in angleščina se zaradi svoje popularnosti in razširjenosti uvršča na prvo mesto pri tujih jezikih. Že v osnovnih šolah pri zelo majhni starosti začnejo otroci spoznavati osnove tega jezika in prav je tako. Znanstveno dokazano je, da če je otrok izpostavljen tujim jezikom že od mlade starosti, mu to pri kasnejšem učenju lahko zelo koristi. Seveda pa smo si vsi različni in nekaterim tuji jeziki enostavno ne ležijo, so pa bolj spretni kje drugje. Vendar tudi če ste na nekem drugem področju lahko nadpovprečno nadarjeni, to področje pa zahteva komunikacijo naprimer z poslovnimi partnerji v angleščini ali nemščini, vas lahko neznanje prikrajša za kar veliko poslov ali denarja.

Na tem mestu bi vam priporočil inštrukcije angleščine. Mnogo ljudi se ob izrazu inštrukcije kar ustraši, vendar brez skrbi. Inštruktorja lahko najamete, če imate pri predmetu, ki se ga učite različne teažve, ali pa si le želite oplemenititi svoje dosedanje znanje. Inštrukcije angleščine lahko potekajo na domu, v šoli, službi, najamete pa lahko zasebnega inštruktorja ali pa se udeležite inštrukcij v skupini. Cene individualne pomoči so malenkost dražje a še vedno dostopne, najceneje pa je če naprimer s prijateljem ali sodelavcem odločite za inštrukcije v dvojicah. Inštruktor ima tu še vedno dovolj manevrskega prostora, da se obema posveti do potankosti, cena pa je res ugodna. Veliko podjetij, ki se ukvarja z nudenjem inštrukcij na svoji spletni strani ponuja tudi brezplačne teste, s katerimi ugotovite stopnjo vašega znanja. Če bi radi svoje znanje oplemenitili to storite čimprej, saj je škoda vsakega zapravljenega dne. Z boljšim znanjem vseh tujih jezikov, ne samo angleščine, se vam odpro mnoge poti na kariernem in tudi zasebnem področju, saj nas angleščina vendar obkroža že čisto povsod. Učenje snovi na inštrukcijah pa je tudi veliko bolj zabavno kot učenje v šolo, če vam to ni odgovarjalo. Potreba po znanju angleškega jezika se veča iz leta v leto, zato sledite smernicam, v katere vodi prihodnost.

Modni etuiji za Samsung Galaxy S5

Etuiji za Samsung Galaxy S5Če ste ponosni lastnik telefona Samsung Galaxy S5 in želite imeti za svoj telefon kar se da moden in kvaliteten etui pa ne veste kje bi ga lahko dobili, je za vas pravi naslov becool.si, kjer imajo široko ponudbo etuijev za vaš telefon.

Etuiji za Samsung Galaxy S5 so vam na voljo v spletni trgovini, kjer vam ponujajo veliko izbiro etuijev živih barv in različnih materialov. V ponudbi so usnjeni etuiji, S-line etuiji in etuiji-denarnice za Samsung Galaxy S5. Na voljo so vam v črni, beli, sivi, rdeči, modri, oranžni, rožnati, zeleni, vijolični in rjavi barvi. Dostopni so o zelo ugodnih cenah, nekje od 12 pa do 19 evrov.

Etuiji za Samsung Galaxy S5 vam nudijo popolno zaščito telefona pred padci, odrgninami, praskami ter udarci in ohranjajo vaš telefon kot nov.

Spletna trgovina becool.si vam zagotavlja 15-dnevno garancijo vseh izdelkov, ki jih naročite. Pri naročilih nad petdeset evrov pa je poštnina popolnoma brezplačna.

Etuiji za Samsung Galaxy S5, ki jih imajo ponudbi so preprosti za uporabo, samo namestite jih na vaš telefon in že bo izgledal lep in eleganten. Ob nakupu S-line etuijev zraven dobite še priloženo zaščitno folijo za telefon ter krpico iz mikrovlaken, da boste ohranili vaš telefon čist in brez prask.

Etuiji za Samsung Galaxy S5 in njihova dostava je možna prek pošte na dom, plačilo celotnih stroškov pa je možen ob prevzemu paketa, po predračunu, preko Paypal-a ali s kreditnimi karticami. Če želite, lahko naročilo tudi osebno prevzamete na naslovu: Lešnica 6, 8222 Otočec.

Poleg etuijev za Samsung Galaxy S5 imajo na spletni strani becool.si še bogato in pestro ponudbo drugih dodatkov za razlilčne modele telefonov, kot so Etuiji za Samsung Galaxy S3, Etuiji za Samsung Galaxy S4 in iPhone.

Za več informacij obiščite njihovo spletno stran, jim pišita na njihov elektronski naslov ali pa jih pokličite na njihovo telefonsko številko.

Modni puloverji

Modni puloverjiČe so puloverji vaši najljubši kosi oblačil in jih z veseljem nosite, pa nimate več idej kje bi jih lahko kupovali, je vaš pravi naslov www.designo.si. Tam najdete pestro izbiro puloverjev vseh barv, od živih do nežnih in pastelnih modnih barv, z vzorci, potiski in brez. Dobro vam bodo služili tako v jesenskih, zimskih in tudi pomladnih dneh in ostajajo modni čez vse sezone. Puloverji, ki jih imajo na izbiro so različnih materialov, narejeni iz volne, bombaža, elastana, poliestra in viskoze. Puloverji, ki jih najdemo tam so z dolgimi ali tričetrt rokavi, z raznimi motivi potiska, na primer Londonski motiv. Puloverji imajo tudi lepe našitke, okraske, bleščice, čipke in izreze, ko pa jih oblečete material lepo pade in se prilega vašemu telesu ter ustvari lep videz in laska vaši postavi.

Puloverji, ki so ponujeni na spletni strani designo.si se prodajajo po večini kot trodelni komplet, saj dobimo skupaj več kosov, ki jih lahko nosimo in kombiniramo skupaj ali pa jih nosimo ločeno. Trodelni kompleti so po večini sestavljeni iz majice spodaj, puloverja povrhu in šala, nekateri puloverji pa so v kompletu s šalom. Puloverji, ki jih ponuja designo.si so univerzalnih velikosti in pristojijo vsem oblikam postave in pa tudi cene so zelo ugodne. Kombinirate jih lahko povrhu z jopicami ali plašči, spodaj pa s kavbojkami, hlačami s potiskom, pajkicami ali pa tudi s krilom in zraven pristojijo vsi modni dodatki. Puloverji so kot nalašč za vse priložnosti, uradna srečanja, kosilo z družino ali kavo s prijateljico, zato so nujen kos v vaši garderobni omari. Dostopni so preko spleta in lahko jih naročite po pošti na njihovi spletni strani. Puloverji, ki so po vašem okusu, najbolje da si čim prej naročite in se pokažete v njih.

Svetila Volino za vaš dom

SvetilaPestro izbiro svetil vam ponujajo svetila Volino. Volino je največja slovenska trgovina s pohištvom, svetila in dodatke za dom. Volino ponuja več kot deset tisoč izdelkov za dom in vrt, za čisto vsakega. Zraven njihovih izdelkov so znani tudi po brezplačni in tudi hitri dostavi izdelkov na dom pri nakupu nad 50 eur. Ponujajo pohištva z visoko kakovostjo in po zelo dostopnih cenah. Spletno nakupovanje pohištva je preprosto in primerno za vsakogar, saj je enostavno in tudi brez kakršnegakoli tveganja. Nudijo možnost vračila denarja v tridesetih dneh od dneva, ko je bil opravljen nakup in možnost vračila blaga. Na kvalitetnih fotografijah na njihovi spletni strani si lahko natančno ogledate vse izdelke, ki jih imajo v ponudbi.

Spletna trgovina Volino ima v ponudbi poleg pohištva tudi svetila. Tu najdete pester izbor svetil, kot so LED svetila, stropna in viseča, namizna in stenska, starinska svetila, zunanja svetila, otroške lučke in svetila, kopalniška svetila, solarna svetila, svetila s senzorjem, zidna svetila ter žarnice in sijalke. Volino ponuja različne stile svetil, kot so na primer tradicionalna ali moderna, rustikalna, stilska, živahna in elegantna svetila.

Svetila so izdelana iz kvalitetnih in nerjavečih materialov. Vsa svetila najdete v pestri ponudbi in v različnih oblikah in modelih.

LED svetila ponujajo v več oblikah. Nudijo jih kot stropna, viseča, stoječa, stenska, zunanja, vgradna LED svetila, LED namizne svetilke, LED reflektorji ter LED trakovi in cevi. Stropna svetila so na voljo v več oblikah: okrogla, kvadratna, krogle ali reflektorji. Zunanja svetila ponujajo kot stenska, stoječa, dekorativna ali vgradna svetila.

V njihovi ponudbi so tudi žarnice: LED žarnice, halogenske in varčne žarnice. Svetila Volino so za vsak okus, nudijo največji izbor in najboljše cene. Če si želite ogledati svetila, ali želite več informacij obiščite spletno trgovino volino-svetila.si, lahko pa jih kupite v njihovi hrvaški trgovini “Rasvjeta” na www.volino.hr.

Modne ženske kopalke 2014

Ženske kopalke 2014Letošnje poletje bo izbira za ženske kopalke 2014 zopet pestra, saj so modni oblikovalci kopalk ponudili širok in pester izbor trendov za ženske kopalke 2014, saj so se poigrali z barvami, vzorci in okraskih na kopalkah. Izbor kopalk bo izjemno velik, kopalke bodo igrive ter živih barv in primerne za vse postave in oblike ženskih teles, tako da si bo lahko vsaka ženska izbrala kopalke, ki ji pristajajo in v katerih se počuti dobro in samozavestno. Pogoste bodo tako enodelne kot tudi dvodelne bikini ženske kopalke 2014, najbolj popularne pa bodo neonske rumene, rožnate in zelene barve, turkizno modre in turkizno zelene barve ter črno-bele barvne kombinacije. Poleg enobarvnih kopalk, bomo v trgovinah na policah našli tudi nekaj modelov kopalk z vzorci na katere prisegajo nekatere ženske, najpogostejši pa bodo seveda cvetlični in živalski potiski. Pri nekaterih modelih za ženske kopalke 2014 bodo prevladovali tako imenovani vintage pridih kopalk, preneseni iz preteklih prejšnjih sezon. Glavno mesto bodo zavzemale črne kopalke in črno-bele kombinacije kopalk s črtami. Črte na vse načine, tanke, široke, v vodoravnem ali navpičnem položaju, ki bodo ustrezale ženskam z različnimi postavami.

Ženske kopalke 2014 bodo brezdvomno najpestrejša izbira kopalk z različnim izrezi in okraski, ostajajo pa tudi klasični modeli ženskih kopalk. Letos se vračajo nazaj okraski na način kvačkanja in makrame vozlov, ki so najpogostejši pri trakovih okrog vratu in bočnem delu dvodelnih bikini kopalk, pri enodelnih kopalkah pa je najpogosteje okrašen hrbtni in trebušni del kopalk.

Vse bolj prihaja v ospredje in se uveljavlja tudi kolekcija mix&match, pri kateri si ženske zame izberejo ter kombinirajo barve in vzorce zgornjih in spodnjih delov kopalk ter tako ustvarjajo svoje kombinacije za ženske kopalke 2014.

Contrakel

Contrakel krema se uporablja za masiranje zastarane ali pa še nastajajoče brazgotine. Krema Contrakel je sestavljena iz snovi, ki omogočajo enostavno masiranje prizadetega dela kože, prav masaža pa je poleg učinkovin (Urea, Vitamin A Palmitat, Alantoin) velikega pomena za splošno preprečevanje nastanka brazgotine. Če uporabljamo kremo Contrakel bomo dosegli, da bo mesto kjer nastaja brazgotina občutno manj vidno, pa tudi bolj gladko in mehko. Ker se Contakel krema zelo lepo in preprosto maže, kar ima spet velik pomen pri sami masaži, je prav ta krema izredno učinkovata tudi pri mehčanju starejših (zastaranih) brazgotin. Contrakel krema v nasprotju z zmotnim prepričanjem dejansko ne vleče t.i. “oskrbovanega” dela kože, zato je zelo primerna tudi za pomoč oziroma oskrbo tistih brazgotin, ki so posledica opeklin.

contrakel

Kremo Contrakel uporabljamo za masažo izbranega predela kože, ponavadi dvakrat do trikrat dnevno, ne več kot deset minut hkrati.

Ta krema je zelo primerna za masiranje vseh brazgotin, ki so:
• nastale po poškodbah in operacijah
• nastale po ozeblinah in opeklinah
• brazgotinski ostanki po zdravljenju mozoljev
• zastarane.

Krema Contrakel se lahko uporablja tudi na občutljivih kožah in pri naših najmlajših.

Dobro je vedeti tudi, da se ta krema ne posuši in na naši koži ne pusti (zasušenih) ostankov, kot večina gelov.

Kremo Contrakel so preizkusili na številnih tujih in domačih zdravstvenih klinikah (Pediatrična klinika Moltov na Češkem, Klinični Center v Ljubljani), kjer so potrdili njene prednosti v primerjavi s primerljivimi konkurenčnimi izdelki. V ta namen je bila krema Contrakel nagrejena v Bruxelesu na sejmu inovacij – kot inovativen in napreden izdelek.

V kolikor želite tudi vi rešiti problem z brazgotinami, ki se vam morda pojavlja že nekaj let, je krema Contrakel vsekakor odlična izbira. Z njeno uporabo si boste povrnili zdravje vaše kože, pa tudi estetsko bo vaše telo videti lepše. Nikar ne spreglejte super ponudbe za Contrakel kremo, ki jo najdete na zgornji povezavi.